Προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσοχή στους οδηγούς, προκειμένου να αποφεύγουν σημεία παγίδες, επί του Βορείου Οδικού Αξονα κυρίως, μετά την προχθεσινή έντονη βροχόπτωση που δημιούργησε προβλήματα, συνέστησε χθες, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Τάσος Κουρουπάκης.

Ο κ. Κουρουπάκης επεσήμανε ότι «μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί που κινούνται από τη διασταύρωση των Μεγάλων Χωραφιών μέχρι και την κάθοδο των Καλυβών, στο σημείο όπου είχαμε τις πυρκαγιές, διότι παρόλο που χθες (σ.σ. προχθές), ημέρα που σημειώθηκε η νεροποντή, δεν υπήρξαν κατολισθήσεις, με το να μην υπάρχει κάτι που να μπορεί να εμποδίσει την κατολίσθηση, ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε πτώση βράχων ή πετρών. Καλό είναι η ταχύτητα που αναπτύσσουν οι οδηγοί στο συγκεκριμένο σημείο να είναι ελεγχόμενη, για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως», υπογράμμισε ο κ. Κουρουπάκης.

Παράλληλα, ανέφερε ότι «για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, στα πέριξ του Δήμου Χανίων περισσότερο, νομίζω ότι υπήρχε άμεση αποκατάσταση. Σε ορισμένες περιοχές, που έχουν παρουσιαστεί ορισμένες λακκούβες, επενέβη άμεσα η Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και έκλεισαν σήμερα (σ.σ. χθες) κιόλας».

Ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων εκτίμησε, τέλος, ως συνολικό απολογισμό ότι «τα προβλήματα δεν ήταν πάρα πολλά. Ομως», πρόσθεσε, «θα πρέπει να επισημάνω ότι ορισμένες περιοχές αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα σήμερα (σ.σ. χθες) και καλό θα είναι να προσέχουν οι οδηγοί. Ειδικότερα, θα πρέπει να προσέχουν περνώντας από το ύψος του Σταλού προς Πλατανιά, σε τρία σημεία, όπου υπάρχει χώμα στην άκρη του δρόμου. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί η ζημιά στα διάφορα αυτά σημεία όπου υπάρχει το πρόβλημα», κατέληξε ο κ. Κουρουπάκης.

Διαβάστηκε 4748 φορές