Κρήτη

Ανοίγει ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Πτήσεις από το μεσημέρι, ξανά

Οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» θα διεξάγονται κανονικά από σήμερα το μεσημέρι, ώρα 15:00, σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Οι εργασίες αναβάθμισης υποδομών των διαδρόμων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» ολοκληρώθηκαν εντός χρονοδιαγράμματος καθώς ήδη έχουν παραδοθεί με επιτυχία τα αναγκαία τεχνικά έργα ασφαλτόστρωσης για την συντήρηση τμημάτων του οδοστρώματος και οι νέες διαγραμμίσεις στους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης.

Μάλιστα από χθες είχε ξεκινήσει και ο καθαρισμός των περιοχών όπου γίνονταν τα έργα.

Με το πέρας των έργων, ενισχύεται περαιτέρω το επίπεδο ασφάλειας του αεροδρομίου Ηρακλείου ενώ, σε συνδυασμό με την αντικατάσταση των κλιματιστικών μονάδων, τα νέα λεωφορεία που θα μεταφέρουν εντός της πίστας τους επιβάτες από και προς τα αεροσκάφη, τις ετήσιες συντηρήσεις των υπόλοιπων εγκαταστάσεων από το αρμόδιο προσωπικό της ΥΠΑ και την αλλαγή των αυτομάτων θυρών στις αίθουσες αναχωρήσεων και αφίξεων, βελτιώνεται σημαντικά και η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

πηγή: apokoronaslife

%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%b4%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%b9%ce%bf-%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bf%cf%85/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button