Κρήτη

Από την λογομαχία στο σοκαριστικό αιματοβαμμένο σκηνικό!

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται η 40χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, στην 40χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, η οποία επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τον 50χρονο σύντροφό της σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, στο Ηράκλειο. 

Η 40χρονη παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου. Πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη, ενώ μέχρι τότε κρατείται.

Όπως γράψαμε, το νέο σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι του ζευγαριού. 
Αστυνομικοί κύκλοι περιέγραψαν στο Cretalive ένα σοκαριστικό αιματοβαμμένο σκηνικό. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε συχνά καυγάδες και η σχέση τους ήταν προβληματική. 
Ένα τέτοιο καυγά φέρεται να είχαν και πάλι και ο 50χρονος πάνω στην λογομαχία φέρεται να μίλησε χυδαία την κόρη της 40χρονης. 
Τότε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ήταν που η γυναίκα οργισμένη του επιτέθηκε με το μαχαίρι και τον χτύπησε στο λαιμό. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

πηγή: apokoronaslife

%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b1%ce%b9%ce%bc/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button