Κρήτη

“Βρίσκομαι στην Κρήτη, όλα είναι πλεκτάνη” λέει ο αρχαιοφύλακας που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων στη Νίσυρο

Δεν είμαι κυνηγημένος, δεν με φώναξε κανείς να μου πει συλλάβετε τον, ξέρουνε που είμαι”

Πλέον, οι καταγγελίες παιδιών εναντίον του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο είναι 11.
Κι ενώ οι καταγγελίες διαδέχονται η μία την άλλη, ο 60χρονος φύλακας, μιλώντας στο Live News αρνείται τα πάντα.

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, η αστυνομία γνωρίζει που είμαι, την έχω ενημερώσει δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα. Κανένας, κανένας, κανένας (σ.σ δεν τον έχει καλέσει). Έχω δηλώσει κανονικά την διεύθυνση μου και θα δηλώνω όπου είμαι, οτιδήποτε είναι, θα τα δηλώνω κανονικά. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου, στα παιδιά της ομάδας. Εμένα τα παιδιά, ότι δηλώσουν τα 25 παιδιά τα μεγάλα και τα 20-25 τα μικρά».
«Αν δηλώσουν κάτι κακό τα παιδιά θα καταλάβω, θα πω: “κοίταξε να δεις”, όμως δεν νομίζω να δηλώσουν τα παιδιά και με αγαπούσαν και τα αγαπώ τα παιδιά και τα μεγάλα και τα μικρά και το Δ.Σ. δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Εγώ είμαι πικραμένος γενικά με τους ανθρώπους, υπάρχουν αυτά, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει. Θέλω να ηρεμήσω στα αδέλφια μου, που είναι ότι αγαπημένο έχω και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Όλα θα πάνε καλά».

Σε ερώτηση για το πού βρίσκεται τώρα, είπε:

«Στην Κρήτη, το ξέρει η αστυνομία, το ξέρει. Το ξέρει η αστυνομία, η υπηρεσία μου, το ξέρουν όλοι. Ένας πολίτης νόμιμος είμαι. Ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με δικαστήρια, ξέρει ότι είναι πλεκτάνη. Όταν γνωρίζει ότι είναι πλεκτάνη, το γνωρίζει ότι έπεσε μία πλεκτάνη αλλά όταν φτάσει η ώρα θα μιλήσω και εγώ. Δεν είμαι κυνηγημένος, δεν με φώναξε κανείς να μου πει συλλάβετε τον, ξέρουνε που είμαι».

“Βρίσκομαι στην Κρήτη, όλα είναι πλεκτάνη” λέει ο αρχαιοφύλακας που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων στη Νίσυρο

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button