Κρήτη

Για εκβίαση διώκεται ο ξενοδόχος και κατέθεσε μηνύσεις

Ο επιχειρηματίας παραπέμπεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα, μετά τη σημερινή αναβολή.

Δίωξη για εκβίαση τετελεσμένη και σε απόπειρα, και για τους 3 καταγγέλλοντες εργαζόμενους, ασκήθηκε σε βάρος του ξενοδόχου από τη Σταλίδα που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και κατηγορείται ότι κατέθετε μισθούς και επιδόματα, με βάση τα προβλεπόμενα, ωστόσο σε δεύτερο χρόνο τους εκβίαζε και του τα έδιναν πίσω.

Ο επιχειρηματίας παραπέμπεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, την ερχόμενη Δευτέρα, μετά την αναβολή που δόθηκε σήμερα.

Η πλευρά της υπεράσπισης, μέσω της δικηγόρου κ. Μαρίνας Παναγιωτάκη, που εκπροσωπεί τον ξενοδόχο, τονίζει ότι πρόκειται για αστική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ υποβλήθηκε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος των τριών εργαζομένων που κατήγγειλαν τον επιχειρηματία αλλά και κατά του Προέδρου των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, Ν. Κοκολάκη.

Νωρίτερα, τόσο ο κ. Κοκολάκης όσο και οι καταγγέλλοντες μετέβησαν στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου.

πηγή: apokoronaslife

%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%ce%b2%ce%af%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%cf%8e%ce%ba%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b4%cf%8c%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ba/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button