Κρήτη

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στο Δήμο Ηρακλείου, στα Δειλινά στις οδούς Παύλου Μελά από την οδό Νίκης έως την οδό Στρυμώνος, Ολυμπιονικών από Λεβήνου μέχρι Νίκης και στις οδούς Εργοτέλους, Αρχιπελάγους, Στριμώνος, Πελοπονήσου.                 

Από 11:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στη Νέα Αλικαρνασσό, στην περιοχή του καταστήματος service Hyundai, στις οδούς Αγ. Γεωργίου, Ανδριανού, Θαλή και Λύξου.

Από 11:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου στη ΒΙΠΕΗ στην εκκλησία των Αγ. Πάντων και στην οδό Γ από την οδό Ι μέχρι την οδό Η. Επίσης στην οδό Η από την οδό Γ έως οδό Β, περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Κοπιδάκη, Βούλγαρη, Καμπιτάκη, Mega travel, Κουκάκη, Μπάκιντα, Χαρωνιτάκη, Περάκη, Ανυφαντάκη. Επίσης στις εγκαταστάσεις του νέου κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου και του Αστυνομικού Μεγάρου.

Στα Χανιά

Από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Χανίων, στα Χανιά από αρχή οδού Ανδρέα Παπανδρέου έως και Στάδιο Χανίων.

Από 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Κισσάμου, στο Καστέλι στην περιοχή ΠΟλατάνου, Σχολείων και κεντρικής Εκκλησίας.  

πηγή: apokoronaslife

%ce%b4%ce%b5%ce%b4%ce%b4%ce%b7%ce%b5-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%ad%cf%82-%cf%81%ce%b5%cf%8d%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%87%ce%ad%cf%82-27/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button