Κρήτη

Επιτήδειοι εμφανίζονται ως υπάλληλοι της ΠΕ Χανίων και προσπαθούν να εξαπατήσουν κόσμο

Ιδιαίτερη προσοχή στους πολίτες εφιστά η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Την προσοχή των πολιτών και των επιχειρηματιών εφιστά η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, καθώς  επιτήδειοι που ισχυρίζονται ότι είναι υπάλληλοι της Π.Ε., προσπαθούν να εξαπατήσουν κόσμο.

Όπως ενημερώνει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων “έχουν αναφερθεί περιπτώσεις όπου επιτήδειοι επικοινώνησαν με πολίτες/επιχειρηματίες των Χανίων υποδυόμενοι υπαλλήλους της Π.Ε. Χανίων, με θέμα κάποια οικονομική συναλλαγή μαζί τους, και τους ζήτησαν να ενεργοποιήσουν σύνδεση με τραπεζικό τους λογαριασμό”.

Επειδή σε καμία περίπτωση οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων δεν ζητούν αλλά ούτε αποστέλλουν πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα όπως κωδικούς πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή σύνδεση με τραπεζικό λογαριασμό (μέσω link), εφιστούμε την προσοχή των πολιτών ή επιχειρηματιών να μην δημοσιοποιούν τέτοια δεδομένα-στοιχεία” τονίζεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται  “Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες δεν πρέπει να ενεργοποιούν οποιαδήποτε σύνδεση (link) που τους αποστέλλεται ζητώντας προσωπικά δεδομένα όπως τραπεζικά στοιχεία-λογαριασμούς.”

Επιτήδειοι εμφανίζονται ως υπάλληλοι της ΠΕ Χανίων και προσπαθούν να εξαπατήσουν κόσμο

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button