Κρήτη

Και αστυνομικοί με πολιτικά στον ΒΟΑΚ!

Εκτός από τη συνηθισμένη παρουσία περιπολικών και αστυνομικών κατά μήκος του ΒΟΑΚ, “επιστρατεύονται” και αστυνομικοί με πολιτικά οχήματα

Η έναρξη της τουριστικής περιόδου και η ραγδαία αύξηση της κίνησης στο οδικό δίκτυο της Κρήτης “ωθεί” σε μέτρα! Με δεδομένη μάλιστα και τη συχνότητα των τροχαίων ατυχήματων και δυστυχημάτων που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα, η Τροχαία ΒΟΑΚ λαμβάνει αυξημένα μέτρα προκειμένου να … κόψει τη φόρα σε όσους πατάνε το γκάζι παραπάνω, προχωρούν σε αντικανονικές προσπεράσεις, δε φορούν ζώνη ασφαλείας και κράνος και γενικότερα παραβιάζουν τον ΚΟΚ διακινδυνεύοντας τη ζωή τους και τη ζωή των γύρω τους.

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, στις κάμερες που είναι εγκατεστημένες στον ΒΟΑΚ, καθώς και στις γνωστές περιπολίες και τα “μπλόκα” έρχονται να προστεθούν και αστυνομικοί με πολιτικά οχήματα που θα περιπολούν και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης και θα “καραδοκούν” για εκείνους τους οδηγούς που αποτελούν … κινούμενο κίνδυνο!

Οι παραβάσεις που θα διαπιστώνονται θα βεβαιώνονται είτε από τους ίδιους είτε θα ενημερώνονται συνάδελφοί τους στα περιπολικά που θα προχωρούν στη βεβαίωση της εκάστοτε παράβασης.

Και αστυνομικοί με πολιτικά στον ΒΟΑΚ!

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button