Κρήτη

Κλείνει εκτάκτως η πνευμονολογική κλινική

Σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας οδηγείται η πνευμονολογική κλινική του γενικού νοσοκομείου Χανίων λόγω ασθένειας δύο ιατρών με το σωματείο εργαζομένων να δηλώνει την αντίθεσή του στην σχεδιαζόμενη μεταφορά ασθενών στις παθολογικές κλινικές.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Όχι στην αναστολή λειτουργίας της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων

Ακόμα μια δοκιμασία για το Νοσοκομείο μας και την τοπική κοινωνία. Κλείνει (προσωρινά?) η Πνευμονολογική Κλινική λόγω ασθένειας δύο (2) ιατρών της Κλινικής.

Τα επακόλουθα του κλεισίματος της εν λόγω κλινικής είναι τεράστια τόσο για τους ασθενείς, όσο και για το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό αλλά και για τις δύο Παθολογικές Κλινικές του Νοσοκομείου μας που δουλεύουν με πληρότητα 100% και θα επωμιστούν το συνολικό όγκο των ασθενών. Η εμφάνιση ράντζων θα είναι αναπόφευκτη με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ασθενείς, τους συνοδούς και το προσωπικό.

Απαιτούμε από το Υπουργείο Υγείας, την 7η ΥΠΕ και την Διοίκηση του Νοσοκομείου να δράσουν άμεσα έτσι ώστε αποφευχθεί το Κλείσιμο της εν λόγω Κλινικής.

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων είναι κάθετα αντίθετος στην σχεδιαζόμενη για τις επόμενες ημέρες μεταφορά των ασθενών στις Παθολογικές Κλινικές του Νοσοκομείου και θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες.»

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button