Κρήτη

Κρήτη: Γίνεται πόλεμος σε αυτή τη γειτονιά – Δείτε Βίντεο

Σε εμπόλεμη ζώνη καταγγέλλει κάτοικος μιας συγκεκριμένης περιοχής ότι ζει στο Ηράκλειο, αφού άγνωστος του έβαλε φωτιά στο αμάξι.

Εμπρησμοί, ξυλοδαρμοί, εκφοβισμοί, αποδοκιμασίες, όχληση, φθορές, μηνύσεις, δικογραφίες,  σούζες..κ.α  είναι καθημερινό φαινόμενο όπως περιγράφει ο ίδιος για τη γειτονιά που ζει ενώ ταυτόχρονα καταγγέλλει ότι αναίτια κάποιοι του έκαψαν το αυτοκίνητο ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

Ο καταγγέλλων κάνει λόγο για ομάδες ενηλίκων αλλά και ανηλίκων σε έξαλλη κατάσταση με τη ζωή όλων και των μεν και τον δε να «παίζεται» κορώνα γράμματα για απλές καθημερινές κινήσεις. Περιγράφει σκηνές βγαλμένες από σκληρή πολεμική ταινία..!

Όλα αυτά λέει ότι συμβαίνουν στο Κορακοβούνι όπου πριν λίγες ημέρες κάποιοι του έκαψαν το αυτοκίνητο.

Στο σενάριο της ταινίας αυτής που δυστυχώς είναι η καθημερινότητα όπως λέει στο neakriti.gr ο καταγγέλλων έχουν παίξει ρόλο και οι αρχές καθώς ουκ ολίγες φορές έχουν κληθεί να κατευνάσουν τα ανήσυχα πνεύματα αλλά και τα ατίθασα νιάτα και η Πυροσβεστική υπηρεσία για να «σβήσει» τις εστίες της φωτιάς που εκδηλώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την αυλή του Ηρακλειώτη την ώρα που κάποιος βάζει φωτιά στο αυτοκίνητό του:

Έχουν ακολουθήσει συλλήψεις, εκκρεμούν δικαστήρια και η εκρηκτική κατάσταση στο Κορακοβούνι παραμένει…!

Όπως καταγγέλλει στο neakriti.gr ιδιοκτήτης οχήματος που τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Πέμπτης: «δεν πρόκειται να παρατήσω το σπίτι μου και να φύγω, περιμένω την δικαιοσύνη».

Όχημα

Το πρωί της Πέμπτης είδε στο αυτοκίνητό του να έχει εκδηλωθεί φωτιά… Όπως λέει είδε και τους αίτιους και τους κατέγραψε σε βίντεο το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Κρήτη: Γίνεται πόλεμος σε αυτή τη γειτονιά – Δείτε Βίντεο

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button