Κρήτη

Κρήτη: Καρκινοπαθής δεν άντεχε να περιμένει το φάρμακο για τη θεραπεία και αυτοκτόνησε

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από τον θάνατο ενός 72χρονου καρκινοπαθούς, ο οποίος που έδωσε τέλος στη ζωή του την περασμένη Κυριακή, μην αντέχοντας τους πόνους και περιμένοντας ένα φάρμακο για να κάνει την χημειοθεραπεία του, το οποίο δεν υπήρχε στα φαρμακεία.

Σύμφωνα με όσα είχαν αναφέρει δικοί του άνθρωποι στο Ράδιο Κρήτη, ο όγκος του είχε αυξηθεί μέσα στους δύο μήνες που περίμενε το φάρμακο από τα 6 εκατοστά στα 9,5.

Τελικά, ο 72χρονος που ήταν πωλητής βιβλίων σε λαϊκές αγορές, δεν άντεξε να υποφέρει και έδωσε τέλος στη ζωή του με μια θηλιά στο λαιμό, αφήνοντας και ένα συγκλονιστικό σημείωμα στην οικογένειά του με το οποίο τους αποχαιρετούσε, ζητώντας τους συγγνώμη και εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Συγκινημένος μίλησε στο Ράδιο Κρήτη ο εξάδελφός του, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «μιλήσαμε τελευταία φορά την Κυριακή και ουσιαστικά ήταν σαν να μας αποχαιρετούσε… Το ίδιο έκανε με όλους ευχαριστώντας τους για όλα. Τρέξαμε εμείς και τα παιδιά του αλλά δυστυχώς δεν τον προλάβαμε».

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι μετά την ανάδειξη του προβλήματος, το φάρμακο ήρθε και μάλιστα η πρώτη χημειοθεραπεία ήταν να γίνει σήμερα Τρίτη.

Πηγή: ekriti.gr

πηγή: apokoronaslife

%ce%ba%cf%81%ce%ae%cf%84%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%ae%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button