Κρήτη

Κρήτη: Πέταξαν μέσα σε τσουβάλι 10 νεογέννητα κουτάβια που δεν είχαν ανοίξει ακόμη τα μάτια τους

Όποιος μπορεί να φιλοξενήσει ένα τουλάχιστον κουτάβι θα βοηθούσε πολύ, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σύλλογος

Αντιμέτωποι με ακόμη ένα απεχθές θέαμα ήρθαν εθελοντές στο Αρκαλοχώρι όπου εντόπισαν πεταμένα σε χωράφι μωρά κουτάβια. Μάλιστα τα κουταβάκια τα είχαν κλείσει σε τσουβάλι που το είχαν εναποθέσει σε χωράφι. Ο Σύλλογος «Φίλοι των ζώων Μινώα Πεδιάδας ανέφερε την πράξη αυτή θεωρώντας ότι πρόκειται για κάποιον κάτοικο της περιοχής. Επίσης αναφέρεται ότι ήταν 10 κουτάβια νεογέννητα και τα μάτια τους ήταν ακόμη κλειστά! 

Συγκεκριμένα αναφέρεται : «Νέα εγκατάλειψη στο Αρκαλοχώρι!! Ασυνείδητος κάτοικος της περιοχής πιθανότατα αφού γέννησε η σκυλίτσα του της τα πήρε και τα πέταξε σε ένα χωράφι!! Ακόμα με κλειστά ματάκια μόλις λίγων ημερών !

Δέκα κουτάβια αναζητούν φιλοξενία άμεσα!! Δεν είναι εύκολο να επιζήσουν και να τα φροντίσει ένας εθελοντής!!Βοηθήστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να ζήσουν! Όποιος μπορεί να φιλοξενήσει ένα τουλάχιστον κουτάβι θα βοηθούσε πολύ !! Παρακαλώ κοινοποιήσετε για να τα σώσουμε!»

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι άρχισαν ήδη να ευαισθητοποιούνται πολλοί άνθρωποι βλέποντας την κατάληξη των νεογέννητων κουταβιών και άρχισαν να κάνουν αιτήματα υιοθεσίας τους. 

Κρήτη: Πέταξαν μέσα σε τσουβάλι 10 νεογέννητα κουτάβια που δεν είχαν ανοίξει ακόμη τα μάτια τους

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button