Κρήτη

Μαρκογιαννάκης: Στηρίζουμε το ΕΣΥ, αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας

To Γενικό Νοσοκομείο Χανίων επισκέφθηκε, σήμερα Πέμπτη, ο Αλέξανδρος Μαρκογιννάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Διοικητή κ. Γεώργιο Μπέα και τον αναπληρωτή διοικητή κ. Μάνο Μπολώτη, ενώ είχε και συνάντηση με τους διευθυντές των κλινικών και εκπροσώπους των εργαζομένων 

Η διοίκηση του νοσοκομείου ενημέρωσε τον κ. Μαρκογιαννάκη για τα σημαντικά έργα βελτίωσης των υποδομών και ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του. Ο κ. Μπέας και ο κ. Μπολώτης παρουσίασαν ακόμη τον αναλυτικό προγραμματισμό των έργων αιχμής για τα αμέσως επόμενα χρόνια. 

Ο κ. Μαρκογιαννάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην αξιοποίηση του κληροδοτήματος Μαλινάκη για την ανέγερση της νέας Ψυχιατρικής Πτέρυγας αλλά και στον προγραμματισμό για την ανέγερση 6ου ορόφου για στέγαση νέων τμημάτων και κλινικών. Χαρακτήρισε επίσης σημαντική για την υποστήριξη του προσωπικού την κατασκευή Παιδικού Σταθμού, πάγιο αίτημα των εργαζομένων. 

«Το νοσοκομείο Χανίων αναβαθμίζεται και βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες των Χανίων. Η Διοίκηση και τα στελέχη του έχουν ήδη επιτύχει πολλά τα τελευταία χρόνια, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τα χρηματοδοτικά εργαλεία και επενδύοντας στις νέες τεχνολογίες. Υπάρχει φυσικά το σημαντικό ζήτημα της υποστελέχωσης, όπως το έθεσαν άλλωστε και οι εργαζόμενοι και για αυτό τον λόγο η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι στις προτεραιότητες της νέας τετραετίας της Ν.Δ.. Προτεραιότητα μας είναι και η μισθολογική ενίσχυση του προσωπικού του, όπως έχει ήδη ξεκινήσει με το ειδικό επίδομα», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της Ν.Δ., συγχαίροντας τη διοίκηση και τα στελέχη του νοσοκομείου για το έργο τους και ειδικά για την προσφορά τους προς τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. 

Μαρκογιαννάκης: Στηρίζουμε το ΕΣΥ, αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button