Κρήτη

Μεγάλη ανατροπή στα Χανιά με την νίκη της ΝΔ – Πανηγυρισμοί στο ΚΚΕ

Η εντυπωσιακή νίκη της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ενθουσιασμό στα μέλη και τους φίλους της παράταξης, ενώ κορυφαία στελέχη όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, έκαναν λόγο για μια ιστορική μέρα – Με πανηγυρισμούς στα γραφεία του κόμματος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, γιόρτασαν φίλοι και στελέχη του ΚΚΕ

Πλήρη ανατροπή έφερε το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα και στα Χανιά, τόπο καταγωγής του Κυριάκου Μητσοτάκη, που για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση, απόλυτος κυρίαρχος αναδείχτηκε η Νέα Δημοκρατία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατακερματίστηκε ενώ δεύτερος νικητής αναδείχτηκε το ΚΚΕ που κέρδισε από τη Νέα Δημοκρατία την Τρίτη έδρα. Ικανοποίηση έφερε το εκλογικό αποτέλεσμα και στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ που σχεδόν διπλασίασε το ποσοστό του.

Η εντυπωσιακή νίκη της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ενθουσιασμό στα μέλη και τους φίλους της παράταξης, ενώ κορυφαία στελέχη όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, έκαναν λόγο για μια ιστορική μέρα.

Με πανηγυρισμούς στα γραφεία του κόμματος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, γιόρτασαν φίλοι και στελέχη του ΚΚΕ το γεγονός ότι τη μια από τις τέσσερις έδρες της εκλογικής περιφέρειας, κατέλαβε ο Αλέκος Μαρινάκης. «Θα συνεχίσουμε τους αγώνες μέσα στη Βουλή αλλά και στους δρόμους μαζί με το λαό», δήλωσε στο neakriti.gr.

Ικανοποίηση επικρατεί και στο τοπικό ΠΑΣΟΚ για τον διπλασιασμό του ποσοστού του σε τοπικό επίπεδο και την ενίσχυση του πανελλαδικά. Στον αντίποδα δυσαρέσκεια και σκεπτικισμό έχει προκαλέσει στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η τεράστια απόκλιση από τον νικητή, με τον Παύλο Πολάκη πάντως να διατηρεί την έδρα του κόμματος.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χανιώτες. Δώσανε στο Χανιώτη πρωθυπουργό τη μεγάλη χαρά στη γενέτειρα του, να παίρνει το μεγαλύτερο ποσοστό η Νέα Δημοκρατία σε ολόκληρη την Κρήτη, αλλά ταυτόχρονα να γίνει ολόκληρη η Κρήτη μπλε. Ιστορικά δεν έχει ξαναυπάρξει» σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρώτη της τοποθέτηση μετά την παγίωση της ξεκάθαρης νίκης της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Για αναγνώριση του έργου και πίστη στο πρόγραμμα του κόμματος μίλησε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Μαρκουλάκης.

Μεγάλη ανατροπή στα Χανιά με την νίκη της ΝΔ – Πανηγυρισμοί στο ΚΚΕ

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button