Κρήτη

 Ξεσηκώνονται στην Κίσσαμο για την έλλειψη οδηγών στο Κέντρο Υγείας

Η μεταφορά ενός νέου ανθρώπου στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου με το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα του και η απάντηση στην έκκληση της μητέρας του τραυματία για ασθενοφόρο να είναι… “Δεν υπάρχει οδηγός”, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους Κισσαμίτες.

Αύριο Τρίτη στις 9 το πρωί προχωρούν σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας, ζητώντας το αυτονόητο, που δυστυχώς είναι ζητούμενο… Την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας χωρίς προβλήματα!

Χαρακτηριστικά, ο IronMan Κώστας Βαρουχάκης, αναφέρει… Όταν η πόλη μας δεν διαθέτει ασθενοφόρο … Και φτάνουμε στο σημείο να πηγαίνουμε τα παιδιά μας στις πρώτες βοήθειες με αγροτικά αυτοκίνητα ιδιωτών τότε είναι που αναρωτιέμαι γιατί συνεχίζουμε να ψηφίζουμε και δεν παραδίδουμε απλά τα κλειδιά του Δημαρχείου μας στον υπουργό Υγείας!!!!! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα του Αντώνη χθες τραυματισμένο στην άσφαλτο με τέτοιες θερμοκρασίες να περιμένει το ασθενοφόρο…που δεν ήρθε ποτέ…. Κρίμα!!!

https://www.apokoronaslife.gr/%ce%be%ce%b5%cf%83%ce%b7%ce%ba%cf%8e%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%af%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ad%ce%bb/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button