Κρήτη

Πατέρας δικάζεται για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του σε ηλικία 3 ετών!

Ο 45χρονος έχει κατηγορηθεί και για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του, όταν ακόμα ήταν παντρεμένοι, με το δικαστήριο να τον καταδικάζει για κάποια από τα αδικήματα που του αποδίδονται και να τον αθωώνει για κάποια άλλα.

Μια υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 8χρονου σήμερα κοριτσιού από το Ρέθυμνο με κατηγορούμενο τον ίδιο του τον πατέρα, αναβιώνει τις τελευταίες ημέρες κεκλεισμένων των θυρών, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Χανίων.
Ο 45χρονος Ρεθυμνιώτης, που είναι ξενοδοχοϋπάλληλος στο επάγγελμα κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του παιδιού του όταν αυτό ήταν ηλικίας περίπου 3 ετών. Την καταγγελία είχε κάνει στις αρχές η μητέρα του παιδιού και πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου, υποστηρίζοντας ότι τα «σημάδια» που την κινητοποίησαν ήταν η ξαφνική αλλαγή στην συμπεριφορά του παιδιού της τόσο μέσα στο σπίτι τους, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον της μικρής.
Μάλιστα κατά την ακροαματική διαδικασία, η μητέρα του παιδιού φέρεται να αναφέρθηκε στις πραγματογνωμοσύνες των ειδικών ότι το κοριτσάκι της έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά και στα όσα το ίδιο το παιδί κατέθεσε στους ειδικούς, ζητώντας την τιμωρία του πρώην συζύγου της.
Από την πλευρά του ο πατέρας, χθες κατά την διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι τα όσα ανέφερε το παιδί του ήταν καθ’ υποβολή και επέμεινε ότι ποτέ δεν έκανε κάτι πονηρό στο κοριτσάκι του.
Η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί στις 5 Απριλίου με την εισαγγελική πρόταση, τις αγορεύσεις των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας και υπεράσπισης και την έκδοση της απόφασης.
Σημειώνεται επίσης ότι ο 45χρονος έχει κατηγορηθεί και για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του, όταν ακόμα ήταν παντρεμένοι, με το δικαστήριο να τον καταδικάζει για κάποια από τα αδικήματα που του αποδίδονται και να τον αθωώνει για κάποια άλλα.

Neakriti.gr

Πατέρας δικάζεται για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του σε ηλικία 3 ετών!

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button