Κρήτη

Περιπλέκεται το μυστήριο με την πολύτεκνη μητέρα στα Χανιά

Ο πατέρας Εμμανουήλ βρισκόταν στο νεκροταφείο του χωριού Πλατανιά Χανίων το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2022, που χάθηκε η Σανίκο Τσαούσι.

Το «Τούνελ» ήρθε πάλι σε επαφή μαζί του, μετά τις δηλώσεις του Τσέχου εργάτη που εκείνο το πρωινό καθάριζε το κοιμητήριο.

Ανέφερε ότι την ώρα που η αγνοούμενη βρισκόταν στο νεκροταφείο, εκείνος ήταν στην αποθήκη και δεν την είδε.

«Οι κάμερες δείχνουν ότι πήγα εκεί γύρω στις οχτώ, τώρα ακριβώς την ώρα δεν μπορώ εγώ να τη θυμάμαι. Ξαναπήγα για να δω αν έχουν τελειώσει τις εργασίες τους, ο Τσέχος εργάτης και η φίλη του, αλλά δεν τους βρήκα. Είναι ψέματα αυτά που σας λέει ο Τσέχος ότι με περίμεναν στο νεκροταφείο. Όταν πήγα εγώ πάνω εκεί, αυτοί είχαν φύγει. Το θυμάμαι πολύ καλά. Στο νεκροταφείο δεν είδα κάτι περίεργο. Αν έβλεπα κάτι, θα το έλεγα από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα μυστήριο αυτό που συμβαίνει και μας έχει συγκλονίσει όλους. Δεν ξέρω κάτι, δεν είδα κάτι».

Ο Τσέχος εργάτης επικοινώνησε καθώς θυμήθηκε, όπως είπε, πράγματα που δεν είχε πει την πρώτη φορά ή τα είχε μεταφέρει διαφορετικά.

«Φτάσαμε με τον παπά στο νεκροταφείο την ίδια ώρα. Πριν τις 8 το πρωί. Πάρκαρε δίπλα μας μέσα στο νεκροταφείο, στην πάνω πλευρά. Η γιαγιά ήρθε στο νεκροταφείο ενώ ήμασταν εκεί εγώ η φίλη μου και ο παπάς. Αυτός δεν την είδε, εγώ πήγα στο αυτοκίνητο να βγάλω το χλοοκοπτικό μηχάνημα. Γύρω στις 10 το πρωί , πήρα τηλέφωνο τον παπά και του είπα ότι ολοκληρώσαμε τις εργασίες και να έρθει να δει αν χρειάζεται κάτι άλλο. Ήρθε λίγο μετά τις 10, έλεγξε τις εργασίες, και έφυγε αμέσως. Μετά φύγαμε και εμείς», είπε χαρακτηριστικά.

Περιπλέκεται το μυστήριο με την πολύτεκνη μητέρα στα Χανιά

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button