Κρήτη

Ποινή φυλάκισης ενός έτους στον άνδρα που χτύπησε τη μητέρα του

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή επιβλήθηκε σε έναν 25χρονο από τον Φουρφουρά στο Αμάρι Ρεθύμνου που χτύπησε την 60χρονη μητέρα του την περασμένη Παρασκευή.

Μάλιστα το περιστατικό κατήγγειλε την επόμενη μέρα η κόρη του θύματος (και αδερφή του δράστη) στο ΑΤ Αμαρίου, το οποίο δεν μπορούσε να επέμβει αφού, λόγω υποστελέχωσης, εκείνη την ώρα υπήρχε μόνο ένας αστυνομικός που δεν μπορούσε να εγκαταλείψει το κτήριο.

Ο δεύτερος αστυνομικός που κανονικά έπρεπε να είναι στην υπηρεσία, απουσίαζε δικαιολογημένα λόγω ασθένειας. Έτσι, ο αστυνομικός του Αμαρίου ενημέρωσε άμεσα το κέντρο, δηλαδή το «100», ζητώντας να σταλούν δυνάμεις, ώστε να επιληφθούν του περιστατικού. Ωστόσο, η απάντηση, που έλαβε ήταν πως δυνάμεις διαθέσιμες δεν υπήρχαν.

Ευτυχώς το περιστατικό, όπου ο γιος χτύπησε τη μητέρα του σε κατάσταση μέθης, δεν είχε περαιτέρω συνέπειες, το πρόβλημα υποστελέχωσης στην περιοχή ωστόσο, υφίσταται και είναι κάτι παραπάνω από εμφανές και χρήζει άμεσης επίλυσης.

πηγή: apokoronaslife

%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%ad%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b1/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button