Κρήτη

Προσωρινά κρατούμενος για το φόνο της Νίνας

Αμίλητος καθ’ολη τη διάρκεια της αναμονής, έως ότου απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας, παρέμενε ο 39χρονος Αλβανός που σκότωσε την σύντροφό του Νίνα, το πρωί της Παρασκευής, πυροβολώντας την στο κεφάλι. Ο 39χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και παίρνει το δρόμο για τη φυλακή, χωρίς ωστόσο αυτό να φαίνεται να τον απασχολεί, όντας συντετριμμένος από την τραγωδία της περασμένης Παρασκευής.

Στο πλευρό του νωρίτερα ήταν η μητέρα και ο αδερφός του. Η μητέρα του 39χρονου είπε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι ο γιος της αγαπούσε πολύ την άτυχη κοπέλα και πως η ίδια την είχε σαν κόρη της. Η ίδια τόνισε ότι δε φαινόταν να έχουν προβλήματα, αντιθέτως φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι και εκείνη έλεγε στη μητέρα του 39χρονου πόσο πολύ τον αγαπούσε.

Η γυναίκα δήλωσε άγνοια για το όπλο και πως δε γνώριζε αν ο γιος της φοβόταν κάτι. Πρόσθεσε όμως ότι κατανάλωνε αλκοόλ σε καθημερινή βάση, όμως ποτέ δεν ήταν βίαιος, ενώ είπε πως δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Η ίδια περιέγραψε ένα αγαπημένο ζευγάρι, που εργαζόταν και τα έβγαζε πέρα.

Ο ισχυρισμός που προβάλλει ο 39χρονος από την πρώτη στιγμή, όπως έχει γράψει το Cretalive, είναι ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε ενώ πήγε να κάνει ένα αστείο, πιστεύοντας ότι είχε ασφάλεια. Όταν συνειδητοποίησε ότι την πυροβόλησε, τα έχασε. Η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να κάνει διαδοχικές κλήσεις στο ΕΚΑΒ και στην συνέχεια κάλεσε στο «100».

Μάλιστα όπως είχε δηλώσει η διορισμένη συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου, Έφη Σωμαρά “ο άνθρωπος αυτός δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο, είναι συντετριμμένος και βιώνει βαθύτατα αισθήματα θλίψης  και πόνου δεδομένου ότι η μοιραία  σφαίρα έπληξε την σύντροφο  της ζωής του με την οποία σκόπευαν να παντρευτούν”.

Προσωρινά κρατούμενος για το φόνο της Νίνας

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button