Κρήτη

Προσωρινά κρατούμενος ο 46χρονος Χανιώτης που παρέσυρε και εγκατέλειψε διανομέα

Ο 46χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πέρασε στις 10 το πρωί το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Χανίων για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή, ενώ όπως αποκαλύφθηκε πίσω από το τροχαίο κρύβονταν οι προσωπικές διαφορές που είχαν εδώ και χρόνια οι δύο άνδρες

  • Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 53χρονου διανομέα
  • Τι ζήτησαν από τον ανακριτή Χανίων οι συνήγοροι του θύματος

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε το μεσημέρι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά την πολύωρη απολογία του ο 46χρονος Χανιώτης, οδηγός του μίνι βαν που την περασμένη Τετάρτη χτύπησε με το όχημα του το μηχανάκι που οδηγούσε ένας 53χρονος διανομέας στον παράλληλο της εθνικής οδού Χανίων-Κισσάμου, κάτω από τη γέφυρα του Βαμβακόπουλου.

Ο 46χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πέρασε στις 10 το πρωί το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Χανίων για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή, ενώ όπως αποκαλύφθηκε πίσω από το τροχαίο κρύβονταν οι προσωπικές διαφορές που είχαν εδώ και χρόνια οι δύο άνδρες. 

Στο δικαστικό μέγαρο προσήλθαν σήμερα και οι δικηγόροι του 53χρονου δηλώντας παράσταση πολιτικής αγωγής για την υποστήριξη της κατηγορίας, ενώ όπως ανέφερε λίγο αργότερα μιλώντας στους δημοσιογράφους ο συνήγορος του θύματος, Ευτύχης Μαυρογένης, αυτό που θα ζητηθεί από τις δικαστικές αρχές είναι η διεύρυνση του κατηγορητηρίου ώστε να προστεθεί -όπως είπε- και η κατ’ εξακολούθηση απόπειρα ανθρωποκτονίας, δεδομένου ότι ο 46χρονος, σύμφωνα πάντα με τον κ. Μαυρογένη, είχε αποπειραθεί και κατά το παρελθόν να σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τον 53χρονο διανομέα.

Σε ότι αφορά το θύμα η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά, ενώ έχει ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Χανίων. 

Ωστόσο, αποκαλυπτικό ήταν το υλικό από κάμερα ασφαλείας που εξέτασε η ΕΛ.ΑΣ. στο οποίο καταγράφηκε καρέ-καρέ η κίνηση των οχημάτων μέχρι τη στιγμή της σύγκρουσης. Όπως προέκυψε ο 46χρονος οδηγός του βαν κινούμενος με ταχύτητα, έπεσε πάνω στη μοτοσυκλέτα του 53χρονου, με αποτέλεσμα ο διανομέας να εκσφενδονιστεί μπροστά στο βάθρο της γέφυρας και να εγκαταλειφθεί από τον 46χρονο, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Προσωρινά κρατούμενος ο 46χρονος Χανιώτης που παρέσυρε και εγκατέλειψε διανομέα

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button