Κρήτη

Σοκ στην Κρήτη – Πέθανε στα 44 του χρόνια ο Σαράντος Γερογιαννάκης

Δεν έχουν τελειωμό τα τραγικά μαντάτα στο Ρέθυμνο, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί αρκετοί αιφνίδιοι θάνατοι νέων ανθρώπων.

Το πρωί του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου, ένα ακόμη ήρθε να προστεθεί στη μακάβρια λίστα: αυτό του θανάτου του Σαράντου Γερογιαννάκη.

Ο 44χρονος Ρεθυμνιώτης, ο οποίος υπήρξε ιδιαίτερα γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους του Ρεθύμνου εξαιτίας της ενασχόλησής του για δεκαετίες με το τουριστικό κομμάτι (η οικογένειά του έχει στην ιδιοκτησία της ξενοδοχείο στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου), έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ύστερα από ανακοπή καρδιάς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight.gr, βρέθηκε νεκρός στη Γερμανία, όπου περνούσε τις διακοπές του μετά τη λήξη της απαιτητικής τουριστικής σεζόν, με τα νέα του ξαφνικού θανάτου του να σκορπίζουν θλίψη σε οικείους και φίλους.

Ο Σαράντος Γερογιαννάκης, ήταν γιος του ιδιαίτερα αγαπητού Μπάμπη Γερογιαννάκη, ο οποίος έφυγε κι εκείνος από τη ζωή πριν από περίπου έναν χρόνο, ενώ η οικογένειά του αριθμεί άλλα τέσσερα αδέλφια.

Τις τελευταίες ώρες γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες από τους οικείους του προκειμένου να λυθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα που σχετίζονται με τη μεταφορά της σωρού του στο αγαπημένο του Ρέθυμνο.

πηγή: apokoronaslife

%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%81%ce%ae%cf%84%ce%b7-%cf%80%ce%ad%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b1-44-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%bf/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button