Κρήτη

Σχόλιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ για το προσκλητήριο του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Κασσελάκη, στους ψηφοφόρους των «Σπαρτιατών»

Ευπρόσδεκτες χαρακτήρισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κασσελάκης τις ψήφους των «Σπαρτιατών» στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. 

Όσο κι αν προσπαθεί ο κ. Κασσελάκης σήμερα να φέρει την πραγματικότητα με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω, η αλήθεια είναι πως δε μας εντυπωσιάζει η στάση του ίδιου και του κόμματός του, που για άλλη μια φορά ψαρεύουν στα θολά νερά ακροδεξιών, φασιστικών μορφωμάτων.

Μιλάμε για το ίδιο κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ, που συγκυβέρνησε με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, ενώ δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από το αντίστοιχο προσκλητήριο του Αλέξη Τσίπρα στους ψηφοφόρους της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Ας μην αναρωτιούνται τουλάχιστον για την άνοδο της ακροδεξιάς. Δε ζούμε σε χώρα λωτοφάγων. Απέναντι στην Ε.Ε. και συνολικά στο σύστημα της εκμετάλλευσης που τροφοδοτεί φασιστικές και αντιδραστικές δυνάμεις, απέναντι στα αστικά κόμματα που ανοιχτά τους «κλείνουν το μάτι», η απάντηση είναι μία: Όσο γίνεται πιο ισχυρό ΚΚΕ, για να δυναμώσει ακόμα πιο αποφασιστικά η οργανωμένη πάλη του λαού και της νεολαίας μας, η μόνη που μπορεί να ορθώσει αποτελεσματικά ανυπέρβλητο τείχος στον φασισμό και τα παρακλάδια του. 

Σχόλιο της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ για το προσκλητήριο του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Κασσελάκη, στους ψηφοφόρους των «Σπαρτιατών»

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button