Κρήτη

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο για τα πρόστιμα των επιχειρήσεων στο Παλιό Λιμάνι

Έκτακτη σύσκεψη εργασίας θα πραγματοποιήσει αύριο η διοίκηση του ΕΒΕΧ, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με την επιβολή προστίμων σε επιχειρήσεις του Ενετικού Λιμανιού

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΕΒΕΧ, Αντώνη Ροκάκη:

«Το Επιμελητήριο Χανίων, ως ο θεσμικός φορέας της Επιχειρηματικής Κοινότητας της περιφερειακής ενότητας, ενημερωθήκαμε με ανησυχία για τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα και τη νέα αναστάτωση που προκάλεσε σε μέλη μας η πρόσφατη επίδοση πρόσθετων προστίμων καθορισμού αποζημίωσης αυθαίρετης χρήσης επί της χερσαίας λιμενικής ζώνης στο μνημείο του Ενετικού Λιμανιού της πόλης.

Καθώς η Οικονομία των Χανίων και η Επιχειρηματική μας κοινότητα βρίσκονται σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη καμπή στην προσπάθειά μας να ανακάμψουμε, μετά τις αλλεπάλληλες οικονομικές επιβαρύνσεις των τελευταίων κρίσεων, σας προσκαλούμε αύριο Τετάρτη, 10/05 στη 15:30 σε έκτακτη σύσκεψη εργασίας στην αίθουσα Δ.Σ. του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου Χανίων (Ελ. Βενιζέλου 4), ώστε να επιδιώξουμε όλοι μαζί να αναζητήσουμε τις επείγουσες συναινετικές και βέλτιστες λύσεις για την προστασία του ιστορικού μνημείου της πόλης μας σε συνδυασμό με την αναπτυξιακή αγωνία των επιχειρήσεών μας».

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο για τα πρόστιμα των επιχειρήσεων στο Παλιό Λιμάνι

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button