Κρήτη

Τι λένε οι οικογένειες δύο ανηλίκων που έπεσαν θύματα ασέλγειας στα Χανιά

«Ευελπιστούμε τα δικά μας παιδιά να είναι τα τελευταία, που γίνονται θύματα αρρωστημένων στο μυαλό ανθρώπων»

Με δύναμη ψυχής οι οικογένειες δύο ανήλικων κοριτσιών που έπεσαν θύματα ασέλγειας στα Χανιά αναφέρονται στον πόνο και την οδύνη που βίωσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με γραπτή τους δήλωση, μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρους τους Ευτύχη Μαυρογένη.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος, καθώς τα κορίτσια είναι κάτω των 12 ετών, 56χρονος Χανιώτης ο οποίος έχει προφυλακιστεί στις Φυλακές Τριπόλεως, όπου υπάρχει ειδικό τμήμα για τέτοιες περιπτώσεις.

Στην δήλωσή τους οι οικογένειες αναφέρουν:

«Εμείς οι οικογένειες των ανήλικων θυμάτων αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια την Αστυνομία Χανίων (Υποδιεύθυνση Ασφαλείας) για την αμέριστη συμπαράσταση, την άμεση κινητοποίηση και την αποτελεσματικότητα της δράσης τους μετά την καταγγελία μας.

Επίσης απευθύνομε δημόσιες ευχαριστίες στην Εισαγγελική Αρχή για τα ευήκοα ώτα στα καταγγελλόμενα μας καθώς επίσης και στην Ανακρίτρια Χανίων οι οποίοι έδρασαν με αποφασιστικότητα κάνοντας το καθήκον τους και αποδεικνύοντας ότι ο πολίτης μπορεί να στρέφει το βλέμμα του στην θαλπωρή της δικαιοσύνης.

Εμείς ως γονείς αυτών των αθώων ψυχών των παιδιών μας πέραν από την οδύνη και την πραγματική στεναχώρια που βιώσαμε τις τελευταίες βδομάδες που ανακαλύψαμε τις εγκληματικές ενέργειες αυτού του εγκληματία με τα άρρωστα ένστικτα του ευελπιστούμε τα δικά μας παιδιά να είναι τα τελευταία, που γίνονται θύματα αρρωστημένων στο μυαλό ανθρώπων.

Δυστυχώς για εμάς την ευθύνη την έχει και το οικογενειακό περιβάλλον του που ανεχόταν, γνώριζε, σιωπούσε και αδιαφορούσε για τις συνέπειες των πράξεων ενός κοινού εγκληματία.

Γι΄αυτό και δεν θα τους συγχωρήσουμε ποτέ.  Στην συνείδηση μας τους θεωρούμε συνυπεύθυνους, και θα επιδιώξουμε να λάβουν ορισμένοι εξ΄αυτών το νομικό μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί.

Οι οικογένειες των θυμάτων
Δια του Πληρεξουσίου δικηγόρου τους
Μαυρογένη Ευτύχη Δικηγόρου Χανίων»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η υπόθεση ενδέχεται να πάρει και άλλες διαστάσεις απο την συνεχιζόμενη εξέτασή της απο τις δικαστικές.

Τι λένε οι οικογένειες δύο ανηλίκων που έπεσαν θύματα ασέλγειας στα Χανιά

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button