Κρήτη

Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο γνωστού δικηγόρου

Θλίψη σκόρπισε στα Χανιά η είδηση του θανάτου του δικηγόρου Ιωάννη Αρετάκη.

Ο Ιωάννης Αρετάκης, που ήταν επίτιμος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Πέτρου και Παύλου στα Χανιά.

Ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων:

«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον επίτιμο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, Ιωάννη Αρετάκη του Αδαμαντίου, ο οποίος επί 43 έτη τίμησε τη δικηγορία και το Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων.

Ήταν γόνος δικηγορικής οικογένειας, η οποία χάρισε στο Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων τέσσερις γενεές δικηγόρων, οι οποίοι τίμησαν και τιμούν τη Δημοκρατία, τη Δικηγορία και τον τόπο μας.

Άσκησε το δικηγορικό λειτούργημα με εντιμότητα, ανιδιοτέλεια και σεβασμό προς τους Λειτουργούς της Δικαιοσύνης και τους συναδέλφους του. Για το λόγο αυτό, έχαιρε εκτίμησης και σεβασμού. Άσκησε επιτυχή δικηγορία, έχοντας εξαιρετική γνώση του Δικαίου, δημοκρατικές αρχές και αξίες και έντονη παρουσία στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του στον εκλιπόντα και συγχρόνως τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, και αποφασίζει:

-Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

 -Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος.

-Να κατατεθεί, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό σε ίδρυμα της πόλης μας».

πηγή: apokoronaslife

%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ac-%ce%b8%ce%bb%ce%af%cf%88%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b8%ce%ac%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%8d-%ce%b4%ce%b9%ce%ba/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button