Κρήτη

Χανιά: Κλειστοί κεντρικοί δρόμοι στη Πόλη

Από τον Δήμο Χανίων ανακοινώνεται η έναρξη εργασιών ασφαλτόστρωσης στις οδούς που υλοποιείται το έργο «Διαμόρφωση Πράσινης Διαδρομής Και Ποδηλατοδρόμου στον άξονα των οδών Χατζημιχάλη Γιάνναρη, Σκαλίδη Και Πειραιώς του Δήμου Χανίων».

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στα δίκτυα ύδρευσης και υπογειοποίησης του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος, ο Δήμος Χανίων ξεκινά την αποκατάσταση του οδικού δικτύου, με αντικατάσταση της ασφάλτου στις παραπάνω, οδούς ως εξής:

  • την Παρασκευή 08/03/2024 και το Σάββατο 09/03/2024:
    • στην οδό  Πειραιώς, από τη συμβολή της με την οδό Σκαλίδη έως την οδό Μελετίου Πηγά,
    • στην οδό Σκαλίδη, από τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς έως την οδό Μαργουνίου (Πανελλήνιο).
  • το Σάββατο 09/03/2024 και την Κυριακή 10/03/2024:
    • στην οδό  Χατζημιχάλη Γιάνναρη, από τη συμβολή της με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου έως τις οδούς Μουσούρων-Καραϊσκάκη.

Οι ημέρες των εργασιών επελέγησαν για την αποφυγή μεγάλης όχλησης της κυκλοφορίας και λειτουργίας του κέντρου της πόλης και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 10/3, εκτός απροόπτου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα απαγορεύεται η διέλευση και κυκλοφορία στις οδούς, ως εκ τούτου παρακαλούνται οι οδηγοί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, να σεβαστούν τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

πηγή: apokoronaslife

%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ac-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%ce%b4%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%80/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button