Κρήτη

Χανιά: Πάγωσε η Αγγελική Νικολούλη – «Άνοιξαν τάφο για να βρουν τη μητέρα μας»

Μια από τις υποθέσεις που απασχόλησαν το «Φως στο Τούνελ» ήταν και αυτή της εξαφάνισης της Σανίκο Τσαούσι με τη νύφη της αγνοουμένης να αποκαλύπτει πως άνοιξαν τάφο επειδή «το χώμα ήταν περίεργο» για να βρουν τη γυναίκα.

Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες το βράδυ της Παρασκευής με νέο επεισόδιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Μια από τις υποθέσεις που απασχόλησαν το «Φως στο Τούνελ» ήταν κι αυτή της εξαφάνισης της Σανίκο Τσαούσι στον Αλικιανό του Δήμου Πλατανιά, στα Χανιά της Κρήτης. Η πολύτεκνη μητέρα και γιαγιά ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό και η εξαφάνισή της προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

Έφυγε από το σπίτι της νωρίς το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να επισκεφτεί τον τραυματία γιο της, που έμενε λίγα μέτρα πιο κάτω. Δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του, σαν να άνοιξε η γη και την κατάπιε. Οι νύφες της που ακολουθούσαν, δεν είδαν το παραμικρό.

«Ο τάφος ήταν περίεργος…»

Ξετυλίγοντας, δε, το κουβάρι της υπόθεσης και ακούγοντας μαρτυρίες υπήρξε και μια που έκανε την Αγγελική Νικολούλη να «παγώσει». Με το «Φως στο Τούνελ» επικοινώνησε η νύφη της αγνοούμενης, Ροζαλία Καπαράκη κι ανέφερε ένα περίεργο περιστατικό στο νεκροταφείο του χωριού:

«Ίσως είχαν κάποια πληροφόρηση ότι θάφτηκε η πεθερά μου σε κάποιους από τους τάφους, οπότε ήταν λίγο περίεργος ο τάφος κι ανοίχτηκε. Το χώμα ήταν περίεργο πάνω στο τάφο κι έγιναν έρευνες από την αστυνομία στο νεκροταφείο». Οι έρευνες της αστυνομίας, όμως δεν οδήγησαν σε κάποιο αποτέλεσμα. Στην συνέχεια η Ροζαλία έκανε έκκληση μέσα από την εκπομπή του «Τούνελ» σε όποιον γνωρίζει κάτι, να μιλήσει.

«Βρήκαμε αίματα, σα να έσυραν κάποιον»

Η αγνοούμενη που έχει χάσει τον σύζυγό της, έχει αποκτήσει εφτά παιδιά, δεκαεννέα εγγόνια και τέσσερα δισέγγονα.

Στις 7:59 το πρωί της εξαφάνισης κάμερα ασφαλείας συνεργείου κατέγραψε την ηλικιωμένη γυναίκα να περνά το δρόμο με κατεύθυνση το σπίτι του γιου της.

«Σταμάτησε εδώ στους κάδους, πέταξε τα σκουπίδια, για να περάσει απέναντι», λέει στην κάμερα της εκπομπής η νύφη της αγνοούμενης Ροζαλία, η οποία είδε και το υλικό από την κάμερα ασφαλείας.

«Στις 8:06 φαίνονται στην κάμερα οι δυο κουνιάδες μου να περνάνε κι αυτές το δρόμο απέναντι. Τον ίδιο που είχε ακολουθήσει και η πεθερά μου. Ένα λεπτό μετά περάσαν και δύο φορτηγά με εργάτες που ανακαίνιζαν ένα σπίτι. Μας είπαν ότι την είδαν να κατεβαίνει προς τα κάτω.»

«Εδώ, στο σημείο αυτό βρήκαμε αίματα και στάλες αίματος έως και δύο μέτρα, σαν κάποιον να έσυραν», λέει η νύφη της αγνοούμενης, Ζαμίρα Τσαούσι, από τον τόπο του μυστηρίου.

Η οικογένειά της απευθύνθηκε άμεσα στην Αστυνομία, όταν εντόπισε τις κηλίδες αίματος. Οι Αρχές καθυστέρησαν. Η δυνατή βροχή που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή, ξέπλυνε τα ίχνη αίματος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν δείγμα για να εξακριβώσουν αν ήταν της άτυχης γυναίκας.

in.gr

Χανιά: Πάγωσε η Αγγελική Νικολούλη – «Άνοιξαν τάφο για να βρουν τη μητέρα μας»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button