Κρήτη

Ψήφισμα για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Σε συνέχεια της 1/2023 συνεδρίασης, η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ρεθύμνης εκφράζει ομόφωνα την αμέριστη στήριξή της στον Ιατρικό Σύλλογο Ρεθύμνης, υιοθετώντας ψήφισμά του (Α.Π. 6, 9.1.2023), σχετικά με τη λειτουργία του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Ένας 12μηνος τουριστικός προορισμός όπως το Ρέθυμνο, ο οποίος αποτελεί πρότυπο Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ασφάλειας και Προσβασιμότητας, οφείλει να προσφέρει τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες του, υψηλής ποιότητας, προσιτή και πλήρη ιατρική περίθαλψη, αξιοποιώντας το άρτια εξειδικευμένο ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό της χώρας μας, εξασφαλίζοντάς του αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή.

Η παρουσία ενός ισχυρού και λειτουργικού Νοσοκομείου αποτελεί ανάγκη και προϋπόθεση για τον τομέα της Φιλοξενίας, καθώς ενισχύει και εδραιώνει την εικόνα του Ρεθύμνου ως έναν σύγχρονο και ασφαλή παγκόσμιο προορισμό.

Για την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ρεθύμνης

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας, Εθελοντισμού

Πέπη Μπιρλιράκη

πηγή: apokoronaslife

%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf-%cf%81%ce%b5%ce%b8%cf%8d%ce%bc%ce%bd%ce%bf%cf%85/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button