Κρήτη

Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στην Αγιά: «Ισχυρή ΝΔ σημαίνει ισχυρή Ελλάδα»

«Ισχυρή Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα και σε αυτές τις εκλογές οι πολίτες επιλέγουν συνέχεια, ασφάλεια και ανάπτυξη», τόνισε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης μιλώντας σε συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών χθες στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αγιά.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε τη σημασία των εκλογών για τη διατήρηση της αναπτυξιακής δυναμικής της χώρας καθώς μόνο αυτή μπορεί να διασφαλίσει τη βελτίωση των εισοδημάτων των πολιτών. «Μέσα σε τέσσερα χρόνια άλλαξαν πολλά και η Ελλάδα του 2019 δεν έχει πια καμία σχέση με την Ελλάδα του 2023. Με 300.000 νέες θέσεις εργασίας η ανεργία από το 17% έπεσε στο 10%, ο βασικός μισθός αυξήθηκε κατά 20% και πλέον είναι υψηλότερος ακόμα και από τα χρόνια πριν από μνημόνιο  ενώ οι συνταξιούχοι πήραν αυξήσεις μετά από 13 ολόκληρα χρόνια. Προτεραιότητά μας να συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία η ενίσχυση των εισοδημάτων μέσα από την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Μαρκογιαννάκης για τον πρωτογενή τομέα της περιοχής επισημαίνοντας την ξεχωριστή ποιότητα των προϊόντων των Χανίων: «Η εξωστρέφεια είναι η λέξη κλειδί για την ενίσχυση του εισοδήματος των παραγωγών μας. Τα προϊόντα μας  έχουν την ποιότητα για να γίνουν περιζήτητα στις διεθνείς αγορές και αυτό το έχω διαπιστώσει προσωπικά μετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις μέσα από την Περιφέρεια Κρήτης. Επενδύοντας στους Χανιώτες αγρότες και κτηνοτρόφους, επενδύουμε στην ανάπτυξη του τόπου με όρους βιωσιμότητας και αειφορίας» υποστήριξε σχετικά.   

Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στην Αγιά: «Ισχυρή ΝΔ σημαίνει ισχυρή Ελλάδα»

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button