Κρήτη

Α. Μαρκογιαννάκης στο Γεράνι: Πρωτιά της ΝΔ στα Χανιά σημαίνει μεγάλη νίκη σε όλη τη χώρα

Στις 21 Μαΐου κρίνεται ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα και θα την οδηγήσει μπροστά με τόλμη και σταθερότητα», τόνισε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης μιλώντας χθες στο Γεράνι σε μεγάλη συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας. «Δεν υπάρχουν δύο εκλογές. Η εκλογή είναι μια και η απόφαση για το ποιος θα κυβερνήσει θα ληφθεί από τους πολίτες στις 21 Μαΐου. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς, η χώρα χρειάζεται σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για να παραμείνει σε τροχιά ανάπτυξης και ασφάλειας», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καλώντας τους παρευρισκόμενους να δώσουν δυναμικό παρών και στην ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα Σάββατο στο ενετικό λιμάνι των Χανίων.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά την επίσημη προεκλογική εκστρατεία από τον τόπο του, τα Χανιά μας. Αύριο θα είμαστε όλοι στην ομιλία του και θα σηματοδοτήσουμε την πορεία για την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά για πρώτη φορά σε εθνικές εκλογές. Και πρωτιά στα Χανιά σημαίνει μεγάλη νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου», τόνισε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης έκανε ακόμα ειδική αναφορά στα αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής, επισημαίνοντας το πόσο θα ωφεληθεί από τα δύο μεγάλα έργα υποδομών που έχουν ξεκινήσει και θ ολοκληρωθούν τα αμέσως επόμενα χρόνια. «Το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι και κυρίως ο νέος ο ΒΟΑΚ θα δώσουν τεράστια ώθηση στην επισκεψιμότητα σε όλο το νησί και άρα στην περιοχή μας. Ο πολλαπλασιασμός των επισκεπτών θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, θα αυξήσει τα εισοδήματα και θα δώσει νέες και μεγαλύτερες προοπτικές στην ανάπτυξη των Χανίων», επισήμανε σχετικά. 

Α. Μαρκογιαννάκης στο Γεράνι: Πρωτιά της ΝΔ στα Χανιά σημαίνει μεγάλη νίκη σε όλη τη χώρα

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button