Κρήτη

Επίσκεψη στον δήμο Πλατανιά ο Ιωάννης Κασσελάκης

Φλέγον θέμα της συζήτησης που διεξήχθη ήταν η αδυναμία ανταπόκρισης της αυτοδιοίκησης στις αρμοδιότητές της χωρίς την απαιτούμενη χρηματοδότησή της και πως αυτό το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί.

Εκτεταμένη αναφορά έγινε στην αναγκαιότητα ύπαρξης δομών εξυπηρέτησης ευπαθών ομάδων υπό την αιγίδα των δήμων, στην συνεργασία δήμων με αρμόδιους φορείς για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς , την εδαφική ανάπλαση απομακρυσμένων περιοχών για μια μετάβαση σε βιώσιμη προοπτική ,την προστασία του φυσικού πλούτου του νομού μας  και την ουσιαστική επαφή με τον κόσμο της ενδοχώρας ιδιαιτέρως των νέων που προσπαθούν να φτάσουν σε μια επαγγελματική ασφάλεια.

Σημαντική ,για όλα αυτά ,είναι η επάνδρωση όλων των υπηρεσιών του δήμου προκειμένου να επιτελείται με τον καλύτερο δυνατό το τρόπο η παροχή του έργου του.

Στη συνέχεια ο κ.Κασσελάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒΑ κ.Μαυρογένη Ευτύχη ,μέλη του ΔΣ αλλά και εργαζόμενους.Ο κ.Κασσελάκης μετέφερε ,την ήδη εκφρασμένη με νόμο, δέσμευση της ΝΔ πως το νερό είναι δημόσιο αγαθό και αναφέρθηκε στην ανεξάρτητη αρχή η οποία έχει εποπτικό ρόλο ώστε να ελέγχεται η ποιότητα και η κοστολόγηση  του νερού.Οι  φορείς που διαχειρίζονται το νερό οφείλουν να μεριμνούν ώστε να αξιοποιείται το νερό της βροχής ,να υπάρχει επάρκεια όλο το χρόνο και να καλύπτονται οι ανάγκες άρδευσης και ύδρευσης . 

Στο όντως υποστελεχωμένο αστυνομικό τμήμα του Πλατανιά ο κ.Κασσελάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν και τα οποία μεγιστοποιούνται κατά την διάρκεια των θερινών μηνών που ο πληθυσμός της περιοχής εκτινάσσεται.

Η αίσθηση ασφάλειας των πολιτών είναι πρωταρχικό ζήτημα για το  οποίο η πολιτεία οφείλει να μεριμνήσει.

Επίσκεψη στον δήμο Πλατανιά ο Ιωάννης Κασσελάκης

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button