Κρήτη

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Ρεθύμνου για τη συμμετοχή στην πρόσφατη αιμοδοσία

Το ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Ρεθύμνου για τη συμμετοχή στην αιμοδοσία που διοργάνωσαν από κοινού το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής» και το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

“Αγαπητοί μας,

θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας θλίψη για την ανείπωτη εθνική τραγωδία που βιώνει η χώρα μας, τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος. Η σκέψη μας βρίσκεται και στους τραυματίες του φοβερού σιδηροδρομικού δυστυχήματος, με την ευχή να έχουν ταχεία ανάρρωση.

«Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, αλλά ένα υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης για την κοινωνία».

Αυτό αποδείχθηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο, μέσα από τη ανταπόκριση σας στο κάλεσμα που κάναμε από κοινού το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής» και το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνης. Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία υπέρ των τραυματιών του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη στις 28/2/2023 και συγκεντρώθηκαν 28 φιάλες αίματος.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, καταρχήν, σε όλους τους εθελοντές και νέους αιμοδότες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και για το κύμα αγάπης και αλληλεγγύης, το οποίο επέδειξαν, αποτελώντας ένα φωτεινό μήνυμα μέσα στη θλίψη που προκάλεσε η τραγωδία. Επίσης θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους εθελοντές που ήρθαν αλλά δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα. Ελπίζουμε την επόμενη φορά. Η συμμετοχή όλων σας, ήταν συγκινητική.

Ευχαριστούμε θερμά το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνης και το προσωπικό του, καθώς επίσης τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου “Δότες Ζωής” για τη διοργάνωση και την πολύτιμη συμβολή τους στην εθελοντική αιμοδοσία.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου κύριο Μιχάλη Φωτάκη και τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων που στήριξαν τη δράση.

Επιπλέον, ένα ευχαριστώ προς τους χορηγούς επικοινωνίας και συγκεκριμένα την εφημερίδα Ρέθεμνος και ιστοσελίδα rethemnosnews.gr, την εφημερίδα Ρεθεμνιώτικα Νέα, την ιστοσελίδα Rethemnos.gr, οι οποίοι συνεχίζουν να στηρίζουν έμπρακτα τις δράσεις του Συλλόγου μας.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία.”

πηγή: apokoronaslife

%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%ad%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-3/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button