Κρήτη

Θρήνος για τον Νίκο – Η τραγική κατάληξη στην αναζήτησή του

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι…

Με τον πιο τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η πολυήμερη προσπάθεια για τον εντοπισμό του 44χρονου Νίκου Αεράκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τα μέσα Φεβρουαρίου από την περιοχή του Γαζίου, στο Ηράκλειο.  
Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα που εντοπίστηκε, όπως έγραψε το Cretalive, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, στην περιοχή της Παντάνασσας ανήκει στον 44χρονο, με την οικογένεια να μην μπορεί να πιστέψει την δραματική εξέλιξη. 

Παντάνασσα εντοπισμός 44χρονου

Η σορός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρέθηκε από σκάφος του Λιμενικού, που έσπευσε στο σημείο μετά από σχετική πληροφορία. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι βρέθηκε σε σημείο με βράχια, και μεταφέρθηκε με την συνδρομή και της ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Παντάνασσα εντοπισμός 44χρονου

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος Νίκος είχε εξαφανιστεί στις 16 Φεβρουαρίου, από την περιοχή του Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου. Τότε είχε φύγει με το αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου.
Για τον εντοπισμό του είχαν πραγματοποιηθεί πολυήμερες έρευνες, είχε εκδοθεί “Missing Alert” ενώ η οικογένεια είχε αποτανθεί και στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του. 

Παντάνασσα εντοπισμός 44χρονου

Παντάνασσα εντοπισμός 44χρονου
Παντάνασσα εντοπισμός 44χρονου

πηγή: apokoronaslife

%ce%b8%cf%81%ce%ae%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%bf-%ce%b7-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%b7%ce%be%ce%b7/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button