Κρήτη

Κακουργηματικές διώξεις στους 5 για τα θερμοκήπια χασίς

Οι συλληφθέντες, τρεις εκ των οποίων εντοπίστηκαν μέσα στο θερμοκήπιο-αποξηραντήριο, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν

Άνήμερα των Φώτων οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής, οι πέντε άνδρες που συνελήφθησαν στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Ηράκλειο, Μυλοπόταμο και Άγιο Βασίλειο, με τον εντοπισμό 100άδων δενδρυλλίων κάνναβης και 30 κιλών χασίς.

Όπως έχει γράψει το Cretalive,  πρόκειται για τρεις Κρητικούς και δύο Πακιστανούς, σε βάρος των οποίων ασκήθηκαν κακουργηματικές διώξεις, ενώ και οι 5 πήραν προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον των ανακριτικών αρχών την ερχόμενη Τρίτη, 10 Ιανουαρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι από τους 5 κεντρικό πρόσωπο της δικογραφίας της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου είναι ένας 40χρονος κρητικός, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές για ανάλογες υποθέσεις, το 2017 στην περιοχή του Ρεθύμνου και το 2018 στην περιοχή της Ιεράπετρας. 

Στην διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων,  περίπου 750 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης μέσα σε θερμοκήπιο αλλά και ποσότητα 30 κιλών χασίς  σε έτερο θερμοκήπιο που είχε μετατραπεί σε αποξηραντήριο αλλά και σε κοιτώνα για τους Πακιστανούς εργάτες. 
Επίσης κατασχέθηκαν εννέα κυνηγετικά όπλα, 23 φυσίγγια και 200 ευρώ, καθώς και τρία οχήματα.

πηγή: apokoronaslife

%ce%ba%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b4%ce%b9%cf%8e%ce%be%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button