Κρήτη

Κινηματογραφική ληστεία στον Μυλοπόταμο – Του έκλεισαν το δρόμο και του πήραν τα χρήματα

Η ληστεία έλαβε χώρα στη μέση του δρόμου ενώ ο 41χρονος οδηγούσε το όχημα εταιρείας ταχυμεταφορών στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Αξου και Ζωνιανών με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο – Τι είπε στους αστυνομικούς

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου, σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας ταχυμεταφορών στον ορεινό Μυλοπόταμο. Οι ληστές του έκλεισαν το δρόμο και τον σταμάτησαν, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Αξου και Ζωνιανών στον Μυλοπόταμο με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, ο 41χρονος υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών φτάνοντάς κοντά στην Αξό δεν κατάλαβε καλά καλά τι συμβαίνει όταν  είδε στη μέση του δρόμου δύο κάδους απορριμμάτων, και μέχρι να ακινητοποιήσει το όχημα, «πετάχτηκαν» μπροστά του δύο κουκουλοφόροι και με την απειλή όπλων τον ακινητοποίησαν και του πήραν τα χρήματα που είχε μαζί του.

Ο υπάλληλος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και παρέδωσε στους ληστές τα χρήματα, οι οποίοι αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Τι είπε στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με την κατάθεση του οδηγού στις Αρχές, οι λήστες ήταν νεαρής ηλικίας και του μίλησαν με κρητική προφορά. Μάλιστα, όταν τους έδωσε τα χρήματα, τον προέτρεψαν να φύγει άμεσα από το σημείο και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Την ίδια ώρα έντρομος ο οδηγός έφτασε μέχρι την Αξό, όπου κάλεσε σε βοήθεια την αστυνομία.

Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές δυνάμεις του Ρεθύμνου, που έχουν σπεύσει στην περιοχή αναζητώντας τους δράστες, ενώ το θύμα, που αρχικώς δεν ήταν σε θέση να δώσει πολλές λεπτομέρειες και περιγραφές από το σοκ που είχε υποστεί, βρέθηκε στο Αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταθέσει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που μετέφερε με το αυτοκίνητο της εταιρείας, κάτι το οποίο αναμένεται να προσδιοριστεί αύριο.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή.

neakriti.gr





Share on Google Plus

πηγή: xanianews

2022/11/blog-post_216.html

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button