Κρήτη

Κρήτη: Οι αντιδράσεις έφεραν ανάκληση της απόφασης για το πλαφόν στις κότες

Ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος της επίμαχης απόφασης, η οποία προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, σύμφωνα με την κ. Ειρήνη Χουδετσανάκη;

  • Δεν θα ισχύσουν τα επίμαχα μέτρα της απόφασης
  • Ειρήνη Χουδετσανάκη: Στόχος της απόφασης ήταν η διασφάλιση της υγιεινής
  • Μετά τις δράσεις ήρθαν οι επισημάνσεις

Μετά το μπαράζ αντιδράσεων στην ενδοχώρα του Νομού Λασιθίου με αιχμή τους περιορισμούς στα κοτέτσια και στον αριθμό των οικόσιτων ζώων και πτηνών, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης, η αντιπεριφερειάρχης πρωτογενή τομέα ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύουν τα επίμαχα μέτρα στα χωριά.

Η αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα, Ειρήνη Χουδετσανάκη, υπογραμμίζει ότι ο πραγματικός λόγος της επίμαχης απόφασης η οποία προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση ήταν η διατήρηση των συνθηκών υγιεινής στις τουριστικές περιοχές, ενώ στο ερώτημα αν υπάρχει περίπτωση να επεκταθεί και στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου ήταν κατηγορηματική.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου.

Την αντίδραση του για την επίμαχη απόφαση εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ μιλώντας στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη εξέλιξη και για αυστηρά μέτρα που αφήνουν σε δεύτερη μοίρα την οικόσιτη εκτροφή.

πηγή: apokoronaslife

%ce%ba%cf%81%ce%ae%cf%84%ce%b7-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ad%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button