Κρήτη

Κρήτη: Missing Alert για τον 44χρονο αγνοούμενο στο Παλαιόκαστρο

Ο 44χρονος παραμένει εξαφανισμένος ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ενήλικα στις 19.02.2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Νικόλαος Αεράκης έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λαδί μπουφάν, γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Έφυγε με αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio, χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΗΙΤ 7923, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Υπενθυμίζεται ότι από το μεσημέρι του Σαββάτου έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ με τη συνδρομή 7 πυροσβεστών με 2 οχήματα, της Κ.Ο.Ε.Δ. της 3ης ΕΜΑΚ καθώς και ομάδα ΣμηΕΑ (Συστημάτων μη Επανδρωμένων).

Αστυνομικοί, από το Α.Τ. Μαλεβιζίου εντόπισαν στην περιοχή Παλαιόκαστρο το αυτοκίνητο του άντρα και από εκείνη τη στιγμή σήμανε συναγερμός στις αρχές.

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιοκάστρου και της Ροδιάς για τον εντοπισμό του 44χρονου άνδρα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη, από την περιοχή του Γαζίου. του Δήμου Μαλεβιζίου. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι επιχειρήσεις από την αστυνομία συνεχίζονται, ενώ σημειώνεται ότι συνδράμει και η πυροσβεστική με διασωστικό σκύλο και drone, με τους οικείους του να παρακαλούν οποιοσδήποτε γνωρίζει ή τον είδε να επικοινωνήσει είτε με το Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου Μαλεβιζίου ή με τον αδερφό του στο τηλέφωνο 6984610591.

Όπως είχε αναφέρει το neakriti.gr, ο 44χρονος άνδρας είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα την περασμένη Πέμπτη, με τις ίδιες πηγές να κάνουν λόγο ότι πήγε άμεσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και εξετάστηκε από γιατρούς. Ωστόσο δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό οι γιατροί και τον έδιωξαν.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο ότι συνέχιζε να μην είναι καλά και πιο συγκεκριμένα βρισκόταν σε σύγχυση. Αποφάσισε να πάει ξανά να εξεταστεί από γιατρούς στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου – μετά την αλλαγή εφημερίας – όπου και από εκεί τον έδιωξαν, αφού του είπαν ότι βρισκόταν σε κρίση πανικού εξαιτίας του τροχαίου.

Το ίδιο βράδυ και ενώ συνέχιζε να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, η μητέρα του τον παρότρυνε να πάνε ξανά σε γιατρό να τον εξετάσει, με τον ίδιο να φεύγει και να εξαφανίζεται από το σπίτι.

Το neakriti.gr, επικοινώνησε με τον αδερφό του ο οποίος είπε ότι ο 44χρονος δεν έχει κάνει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, δηλαδή να φύγει από το σπίτι και να λείψει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να ενημερώσει. Την ίδια ώρα η οικογένειά του έχει επικοινωνήσει με φίλους και γνωστούς και κανένας ωστόσο μέχρι στιγμής δεν τον έχει δει ή έχει ακούσει κάτι για τον άνθρωπό τους.

πηγή: apokoronaslife

%ce%ba%cf%81%ce%ae%cf%84%ce%b7-missing-alert-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-44%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%ce%bd%ce%bf%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button