Κρήτη

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στον Σύλλογο Πολυτέκνων: «Το δημογραφικό και η στήριξη της οικογένειας προτεραιότητα της ΝΔ»

Τους ανθρώπους του Συλλόγου Πολυτέκνων Χανίων επισκέφθηκε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης σήμερα στα γραφεία του συλλόγου. Ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία συζήτησε εκτενώς μαζί τους για τα θέματα που απασχολούν τους πολυτέκνους τόσο συνολικά όσο και ιδιαίτερα στα Χανιά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ανδρουλάκης ενημέρωσε τον κ. Μαρκογιαννάκη για τα κυριότερα ζητήματα, κάνοντας αναφορά στην ανάγκη επαναφοράς ενισχύσεων που διακόπηκαν κατά τα προηγούμενα χρόνια  στην επιτακτική πλέον ανάγκη παροχής εκπτώσεων σε είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειές τους αλλά και στα απαραίτητα έργα υποδομών ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν τα σχέδιά τους για οικοδόμηση κατοικιών σε περιαστική περιοχή ων Χανίων.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του συλλόγου και τόνισε τη σημασία που έχει για τη χώρα και την κοινωνία η στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών. «Η ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου των πολυτέκνων είναι κοινωνική και εθνική υποχρέωση της Πολιτείας. Μόνο μέσα από πολιτικές που προστατεύουν τις πολύτεκνες οικογένειες μπορούμε ως χώρα να μιλάμε για δραστικές πολιτικές αντιστροφής του δημογραφικού προβλήματος.

Η επιτυχημένη δημοσιονομική διαχείριση από την κυβέρνηση της ΝΔ δίνει το περιθώριο για άσκηση τέτοιων πολιτικών που βρίσκονται στο επίκεντρο των σχεδίων μας την επόμενη τετραετία», τόνισε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στον Σύλλογο Πολυτέκνων: «Το δημογραφικό και η στήριξη της οικογένειας προτεραιότητα της ΝΔ»

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button