Κρήτη

Ρέθυμνο: Διακόπτεται η κυκλοφορία σε οδούς της πόλης λόγω έργων

Η κυκλοφορία οχημάτων θα διακοπεί από την Τρίτη 14 έως και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Στην αποκατάσταση δρόμων που έχουν προβλήματα και θα πρέπει να αποκατασταθούν ώστε να υπάρχει ομαλότητα στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων προχωρά ο Δήμος Ρεθύμνου, ο οποίος ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω των έργων που πραγματοποιούνται ήδη θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένους δρόμους.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική Αρχή Ρεθύμνου, «λόγω των έργων αποκατάστασης βατότητας δρόμων της πόλης, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Δήμος Ρεθύμνου ενημερώνει τους συμπολίτες ότι θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων από την Τρίτη 14 έως και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στις  παρακάτω οδούς προκειμένου να χαραχθούν τομές στο οδόστρωμα:

  • Στην οδό Κολοκοτρώνη από το ύψος της οδού Θεοτοκοπούλου μέχρι την Πλατεία Θεόδωρου Βαρδινογιάννη και
  • Στην πλατεία Θεόδωρου Βαρδινογιάννη από το ύψος της οδού Κολοκοτρώνη έως τη συμβολή της με τις οδούς Ν. Ξυλούρη και Κ. Παλαμά.

«Παρακαλούμε τους συμπολίτες περιοίκους, τους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς, να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να σεβαστούν τις σημάνσεις για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις υπό ανάπλαση οδούς», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Ρεθύμνου, που παράλληλα τονίζει ότι ευχαριστεί τους πολίτες για τη συνεργασία.

πηγή: apokoronaslife

%cf%81%ce%ad%ce%b8%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%80%cf%84%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%bf/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button