Κρήτη

Υπόθεση προπονητή στην Κρήτη: Σοκάρουν οι καταγγελίες του 21χρονου – “Tον παρενοχλούσε όταν έκανε μπάνιο”

Την ίδια ημέρα έφτασαν στις αρχές οι καταγγελίες του 21χρονου αθλητή και της πρώην συντρόφου του προπονητή, που συνελήφθη στο Ηράκλειο με τις κατηγορίες του βιασμού, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και περί εξαρτησιογόνων ουσιών

 Ο 36χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον εισαγγελέα και η δικογραφία διαχωρίστηκε και έτσι για το πλημμέλημα – κατοχή ναρκωτικών ουσιών- θα δικαστεί στις 7 Νοεμβρίου στο Αυτόφωρο, μετά από αναβολή, ενώ αφέθηκε ελεύθερος.

Σε ότι αφορά την καταγγελία σε βάρος του για ασελγείς πράξεις από τον 21χρονο αθλητή, ο οποίος δεν κατάγεται από την Κρήτη, αλλά είναι φοιτητής σε πανεπιστήμιο του νησιού, μετά από εισαγγελική παραγγελία θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί η υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, η καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου έγινε την περασμένη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου. Ο 21χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι με τον 36χρονο προπονητή γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2020, όταν ο καταγγέλλοντας αποφάσισε να ξεκινήσει μαθήματα του συγκεκριμένου αθλήματος, με προπονητή τον κατηγορούμενο.

Αθλητής και προπονητής είχαν μάθημα το απόγευμα της 24ης Οκτωβρίου. Ο 21χρονος έφτασε στο Ηράκλειο από την πόλη του νησιού όπου διαμένει και αφού ολοκληρώθηκε η προπόνηση, επειδή δεν είχε χρήματα για να επιστρέψει στο σπίτι του, ο κατηγορούμενος του πρότεινε να τον φιλοξενήσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 36χρονος και ο 21χρονος βρίσκονταν στο σπίτι του πρώτου, ο οποίος πρότεινε στο φοιτητή να κάνουν από κοινού κάνναβη. Λίγο μετά, όπως καταγγέλλεται, ο 36χρονος προχώρησε δύο φορές σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεσή του. Η πρώτη έγινε τη στιγμή που ο φοιτητής έκανε μπάνιο και η δεύτερη στο κρεβάτι, όπου ήταν ξαπλωμένος ο νεαρός φοιτητής.

Σημειώνεται ότι επίσης στις 2 Νοεμβρίου είχε ζητήσει βοήθεια από αστυνομικούς του γραφείου αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας της ΕΛΑΣ μια 22χρονη, η οποία κατήγγειλε ότι ο προπονητής καθ’όλο το χρονικό διάστημα της σχέσης τους (περίπου τρεις μήνες), ήταν βίαιος και προσβλητικός απέναντί της.

Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, ο 36χρονος τον περασμένο Απρίλιο την έπιασε από τον αυχένα και χτυπούσε το κεφάλι της βίαια στα πλακάκια του μπάνιου. Επίσης, τον περασμένο Σεπτέμβριο η κοπέλα είπε ότι ο κατηγορούμενος τη χτύπησε με ένα σκουπάκι στο πρόσωπο και στα πόδια. Από τα χτυπήματα η κοπέλα είχε αιμορραγία και συμπτώματα διάσεισης. Η καταγγελία έγινε όπως προαναφέρθηκε στις 2/11 και μία ημέρα μετά η ίδια προσκόμισε στους αστυνομικούς ιατρικές βεβαιώσεις από το ΠΑΓΝΗ και φωτογραφίες που έδειχναν την κακοποίησή της.

Ο 36χρονος αναζητήθηκε και εντοπίστηκε στις 11.30 χθες το πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου.

Κυκλοφορούσε με μαχαίρι
Όταν εντοπίστηκε οι αστυνομικοί προχώρησαν σε σωματική έρευνα. Όπως διαπιστώθηκε είχε στερεωμένο στη ζώνη του παντελονιού του ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 19 εκατοστών. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του παρουσία δικαστικού λειτουργού όπου βρέθηκε μια χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2.1 γραμμαρίων.

kriti360





Share on Google Plus

πηγή: xanianews

2022/11/21-t.html

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button