Οικονομία

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Ανέβηκαν οι νέες λίστες με τα προϊόντα χαμηλής τιμής – Δείτε τα με ένα «κλικ»

Τα προϊόντα χαμηλής τιμής που εντάσσονται στις νέες λίστες του «καλαθιού του νοικοκυριού» ανακοίνωσαν οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Υπενθυμίζεται πως πλέον το «καλάθι του νοικοκυριού» έχει ενισχυθεί με νέα προϊόντα (60 συνολικά) καθώς και σαρακοστιανά, ενώ στο προσεχές διάστημα θα έρθουν δυο νέα «καλάθια»: το «καλάθι του Πάσχα» και το «καλάθι του νονού».

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Δείτε τις νέες λίστες

Δείτε τις νέες λίστες, που θα παραμείνουν σε ισχύ έως και την προσεχή Τρίτη 14 Μαρτίου, επιλέγοντας από τον σύνδεσμο την αλυσίδα της αρεσκείας σας:

https://e-katanalotis.gov.gr/householdBasket

Ποια είναι τα νέα προϊόντα

Με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για το «καλάθι του νοικοκυριού» αυξήθηκε το πεδίο εφαρμογής, και πλέον εντάσσονται στις λίστες 60 κατηγορίες προϊόντων (ήταν 51 μέχρι σήμερα).

Συγκεκριμένα, ενώ μέχρι πρότινος υπήρχε η γενική κατηγορία των οσπρίων, πλέον υπάρχει γίνεται χωριστή αναφορά σε φακές, φασόλια και ρεβίθια. Επιπλέον, ως τώρα είχαμε πάριζα ή γαλοπούλα. Πλέον θα υπάρχει και πάριζα και γαλοπούλα. Ομοίως, για το κοτόπουλο υπήρχε μια κατηγορία, ωστόσο πλέον υπάρχει κοτόπουλο ολόκληρο και κοτόπουλο σε μέρη (κομμάτια).

Στο «καλάθι του νοικοκυριού», επιπροσθέτως, μπήκαν το νωπό μοσχάρι, το πλήρες γάλα υψηλής παστερίωσης και το γάλα υψηλής παστερίωσης με χαμηλά λιπαρά, το λευκό τυρί και η σοκολάτα.

Σε ισχύ το «καλάθι της Σαρακοστής»

Την ίδια στιγμή, σε ισχύ παραμένει το «καλάθι της Σαρακοστής».

Αυτό σημαίνει ότι στο «καλάθι» προστέθηκαν χαλβάς, νηστίσιμες σαλάτες (αλοιφές) και κατεψυγμένα θαλασσινά με δύο τουλάχιστον είδη σε κάθε αλυσίδα.

πηγή: creta24

kalathi-noikokyrioy-anevikan-oi-nees-listes-ta-proionta-chamilis-timis-deite-ta-klik/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button