Οικονομία

Συντάξεις Απριλίου: Πότε θα καταβληθούν – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Aπό τις 28 μέχρι και τις 30 Μαρτίου θα γίνουν οι πληρωμές για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις του ΕΦΚΑ για τον μήνα Απρίλιο.

Οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων «κλείδωσαν», έπειτα από σχετική εισήγηση προς το ΔΣ του ΕΦΚΑ με στόχο τη μείωση του συνωστισμού του συναλλασσόμενου με τα τραπεζικά καταστήματα κοινού, που παρατηρείται μετά την άρση από 1.5.2022 των περιορισμών λόγω κορωνοϊού, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ, καθώς και για την έγκαιρη πίστωση των συντάξεων του τ. ΟΓΑ, που στην πλειοψηφία τους καταβάλλονται μέσω ταχυδρομικών διανομέων
σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Οι πιστώσεις, όπως πάντα, θα ξεκινήσουν από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο:

-Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Τρίτη 28 Μαρτίου και η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα Δευτέρας.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Τετάρτη 29 Μαρτίου. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Πέμπτη 30 Μαρτίου, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Τετάρτης.

πηγή: creta24

syntaxeis-aprilioy-tha-katavlithoyn-oi-imerominies-ana-tameio/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button