Οικονομία

Χαμηλότερες τιμές από τον Όμιλο KRIVEK

Η KRIVEK GROUP OF COMPANIES , η κορυφαία κρητική εταιρία τροφοδοτεί με νωπά και κατεψυγμένα κρέατα και αλιεύματα την εστίαση και τις ξενοδοχειακές μονάδες στην Κρήτη,  Ρόδο, Κω και σε πολλά σημεία πανελλαδικά .

Επιπρόσθετα, μέσα από τα καταστήματα της cash and carry σε Χερσόνησο και Μάλια, οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν από μια ολοκληρωμένη γκάμα, προϊόντα ξηρού φορτίου και ψυγείου από καταξιωμένες μάρκες στην αγορά Food Service και brands .

H δυναμική του ομίλου, η αύξηση αποθηκευτικών χώρων, αλλά και η εξειδίκευση των ομάδων του, είχε ως αποτέλεσμα επαναδιαπραγμάτευση τιμών και κεντρικοποιημένες αγορές, έτσι ώστε σε ένα περιβάλλον ανατιμήσεων,  ο όμιλος Krivek παρουσιάζει στην αγορά ένα τιμοκατάλογο για επαγγελματίες με είδη ξηρού φορτίου και ψυγείου με μειωμένες τιμές  από πέρισυ, μέχρι και 20 % σε ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Οι ομάδες πωλήσεων της KRIVEK GROUP OF COMPANIES ενημερώνουν τους πελάτες τους σε όλη την Κρήτη για το διευρυμένο κωδικολόγιο , πιστοποιώντας ότι ο όμιλος KRIVEK παραμένει ο ειδικός στο Food Service!

https://creta24.gr/chamiloteres-times-apo-ton-omilo-krivek/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button