Ελλάδα

Έδεσσα: Καβγάς μεταξύ μαθητών- Σταμάτησαν να χτυπούν τον 16χρονο όταν λιποθύμησε

Τον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ μαθητών Λυκείου, σε κεντρικό καφέ μπαρ της Έδεσσας, αποκαλύπτει βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, με θύμα έναν 16χρονο.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο του protothema.gr, μια ομάδα ατόμων, που φέρεται να ήταν μαθητές, έβγαλαν έξω από το μαγαζί τον 16χρονο και άρχισαν να το γρονθοκοπούν ενώ εκείνος προσπαθούσε να αμυνθεί.

Όταν φίλος του 16χρονου και συμμαθητής του προσπάθησε να τον βοηθήσει, οι υπόλοιποι επιτέθηκαν και στον ίδιο χτυπώντας τον με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα και σταμάτησαν να τους χτυπούν όταν ο ένας εκ των δυο έχασε τις αισθήσεις του.

Οι δυο μαθητές μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Έδεσσας ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη ένας εκ των φερόμενων δραστών και ο πατέρας του.

Από την προανάκριση, το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες και τις καταθέσεις των θυμάτων προέκυψε ότι στο περιστατικό ενεπλάκησαν τουλάχιστον 6 ανήλικοι και αναμένεται η ταυτοποίηση τους, ενώ οι γονείς των θυμάτων έχουν καταθέσει μήνυση.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των θυμάτων, Αντώνης Ξυλουργίδης δήλωσε: «Λυπηρό το περιστατικό και αναμένουμε από την ελληνική αστυνομία να ολοκληρώσει την έρευνα έτσι ώστε να αντιληφθούν όλοι ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται ως αγέλη που σκορπά φόβο και τρόμο με ανεξέλεγκτα παρεπόμενα. Δεν έχουμε δει ακόμα την κορύφωση του φαινομένου και θα είναι δραματικό να θρηνήσουμε θύματα-ανήλικα παιδιά».

Δείτε το βίντεο:

πηγή: lifo

now/greece/edessa-kabgas-metaxy-mathiton-stamatisan-na-htypoyn-ton-16hrono-otan-lipothymise

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button