Ελλάδα

«Έπεφταν πολλές σφαίρες, με έσωσε το γιλέκο» – Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ περιγράφει τη στιγμή του τραυματισμού του

Για τις στιγμές που έζησε το βράδυ της Τετάρτης στον Ασπρόπυργο όταν τραυματίστηκε από πυροβολισμό που δέχθηκε μίλησε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως είπε στο MEGA ήταν το αλεξίσφαιρο γιλέκο αυτό που τον έσωσε καθώς από τον πυροβολισμό υπέστη θλαστικά τραύματα στην κοιλιά.

Παρά, δε, τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης ο αστυνομικός διαμηνύει ότι «είμαστε έτοιμοι για όλα».

Ξεκινώντας την περιγραφή του επεισοδίου ο τραυματισμένος αστυνομικός είπε ότι «ήμασταν δύο ζεύγη της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. και δίναμε οδηγίες σε πολίτη, τον οποίο μόλις είχαν ληστέψει στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου».

«Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί και μία σφαίρα με χτύπησε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο. Αμέσως κινήθηκα πέντε μέτρα προς τα πίσω για να προστατεύσω τους συναδέλφους μου, γιατί έπεφταν πολλές σφαίρες. Μόλις είδα ότι στέκομαι όρθιος, ψάξαμε να βρούμε τη σφαίρα και τη βρήκαμε πάνω σε μία από τις μηχανές μας» συνέχισε ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με τον ίδιο «πήγαμε τη σφαίρα στο Α.Τ. Ασπροπύργου κι εγώ μεταφέρθηκα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ευτυχώς, έχω μόνο θλαστικά τραύματα στην κοιλιά. Με έσωσε το γιλέκο».

«Κάθε μέρα παίζουμε την ζωή μας κορώνα γράμματα στον Ασπρόπυργο, στο Ζεφύρι, στο Μενίδι, στα Διυλιστήρια. Και καθημερινά δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, όμως είμαστε έτοιμοι για όλα» κατέληξε στη δήλωσή του ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ.

πηγή: creta24

epeftan-polles-sfaires-esose-to-gileko-o-astynomikos-tis-dias-perigrafei-ti-stigmi-traymatismoy/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button