Ελλάδα

«Ήταν ατύχημα» – Τι λένε συγγενείς του 41χρονου που έριξε την οικογένειά του με το αμάξι σε γκρεμό

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής (23/4) στην Πρέβεζα, με πρωταγωνιστή έναν 41χρονο και θύματα την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγο του και το δύο ετών παιδί τους.

Ο άντρας πήρε την οικογένειά του, την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του και καθώς οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Βρυσούλας Κρανιάς Πρεβέζης, το ακινητοποίησε απότομα και ξαφνικά το έριξε σε γκρεμό τουλάχιστον 70 μέτρων για να σκοτωθούν, χωρίς να τα καταφέρει.

Η μητέρα του, μιλώντας στο LIVE NEWS, δηλώνει πως περίμενε να δει το εγγόνι της όπως είχαν κανονίσει, αλλά δεν έφτασαν ποτέ. «Ήταν να έρθει εδώ να βλέπαμε το παιδί και εμείς οι παππούδες και δεν πρόλαβαν να έρθουν και έφυγε στον δρόμο».

Πέρασαν το βράδυ στον γκρεμό

Ευτυχώς λόγω πυκνής βλάστησης στην περιοχή το αυτοκίνητο σταμάτησε, χωρίς να πάθει κανείς το παραμικρό, με την οικογένεια του 41χρονου να ισχυρίζεται πως ήταν ατύχημα.

«Μου είπε ότι ήταν ατύχημα, βγήκε από τον δρόμο και ήταν ένα ατύχημα. Μπορεί να κοιμήθηκε, μπορεί να ζαλίστηκε, δεν ξέρω τι να σας πω», λέει ξάδερφος του άντρα.

«Οδηγούσε και του έφυγε το αμάξι και ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα», συμπληρώνει η μητέρα του.

Οι τρεις τους έμειναν ολόκληρο το βράδυ μέσα στο αμάξι, το οποίο ήταν πεσμένο στο γκρεμό. Με το πρώτο φως της ημέρας κατάφεραν να ανέβουν την πλαγιά με τα πόδια και να βγουν πάνω στον δρόμο.

Τότε, τους εντόπισε ένα περιπολικό, με τον 41χρονο να ισχυρίζεται ότι βγήκαν για έναν περίπατο και την 36χρονη να δηλώνει σε κατάσταση σοκ πως ο πρώην άντρας της επιχείρησε να τους σκοτώσει.

Ο άντρας το πρωί της Τρίτης (25/4) οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή και ενδοοικογενειακή βία, με τον ίδιο να αρνείται κάθε κατηγορία.

https://creta24.gr/itan-atychima-ti-lene-syggeneis-41chronoy-poy-erixe-tin-oikogeneia-to-amaxi-se-gkremo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button