Ελλάδα

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πραγματοποιήθηκε η τελευταία του επιθυμία

Δύο μήνες μετά το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η τελευταία του επιθυμία έγινε πραγματικότητα.

O Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο μετά από μεγάλη μάχη, σε ηλικία μόλις 43 ετών, είχε ως επιθυμία να βγουν σε δημοπρασία τα δύο αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια, της Αθήνας και του Πεκίνου καθώς οι τρεις Ολυμπιακές δάδες που κράτησε ως λαμπαδηδρόμος.

Το ποσό που θα συγκεντρωνόταν, κατά την επιθυμία του ήταν να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά του.

«Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου», είχε πει χαρακτηριστικά ο Νικολαΐδης.

Έτσι κι έγινε… τα Silent Auctions όπως ονομάστηκαν πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και συγκεντρώθηκε το ποσό το οποίο θα μπορέσει να στηρίξει τις δομές που επέλεξε η οικογένειά του.

Στην ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook έγραψαν χαρακτηριστικά:

«Τα Silent Auctions ολοκληρώθηκαν και η επιθυμία του Αλέξανδρου γίνεται πραγματικότητα. Η συμμετοχή του κόσμου από διάφορες χώρες ήταν συγκινητική. Πολλοί συμμετέχοντες εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν στις οργανώσεις το ποσό που διέθεσαν στη δημοπρασία, παρόλο που δεν ήταν οι πλειοδότες και αυτό είναι που κάνει την παρακαταθήκη του Αλέξανδρου ακόμα πιο σημαντική.

Τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους ακόλουθους επτά μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις 2 οικογένειες πληγέντων των φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου στην Κρήτη….», γράφει ένα μέρος της ανακοίνωσης.

Συγκεκριμένα με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα στηριχθούν οι παρακάτω δομές:

πηγή: creta24

alexandros-nikola-dis-pragmatopoiithike-teleytaia-epithymia/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button