Ελλάδα

Ανήλικος έκλεβε μοτοποδήλατα

Ακόμη και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έμειναν έκπληκτοι όταν εντόπισαν δυο από τους τρεις Έλληνες δράστες που είχαν κλέψει δύο μοτοποδήλατα από μια περιοχή των Σερρών, το πρωί της Παρασκευής, και διαπίστωσαν ότι ο ένας από αυτούς δεν είχε κλείσει καλά- καλά τα 14 χρόνια του!

Ο ανήλικος που ήθελε να κάνει τις βόλτες του με κλεμμένο μηχανάκι, συνελήφθη μαζί με έναν 19χρονο, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμα έναν 28χρονο τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και έχει διαφύγει με το ένα κλεμμένο μοτοποδήλατο. Το άλλο βρέθηκε στην κατοχή των δυο νεαρών, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την κατηγορία της κλοπής τροχοφόρου από κοινού, ενώ σε βάρος των γονέων του 14χρονου ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας του.

Έκλεψε ποδήλατο αξίας 5.000 ευρώ

Ταυτοποιήθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Μουδανιών ο δράστης που είχε κλέψει το απόγευμα της 23ης Μαρτίου ένα ποδήλατο αξίας 5.000 ευρώ από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του ιδιοκτήτη του, σε περιοχή της Χαλκιδικής. Πρόκειται για έναν 36χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου, ενώ το κλεμμένο ποδήλατο βρέθηκε στο σπίτι του και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

https://creta24.gr/anilikos-ekleve-motopodilata/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button