Ελλάδα

Αποκλεισμός Πιλίδη: «Τιμωρήθηκε επειδή είπε την αλήθεια, χωρίς να επεκταθεί στα σεξουαλικά σκάνδαλα», λέει η δικηγόρος του

Με αποκλεισμό δύο ετών από κάθε δραστηριότητα τιμωρήθηκε ο Γιώργος Πιλίδης από την ομοσπονδία Πάλης μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας.

Ο Γιώργος Πιλίδης τιμωρήθηκε για όσα διαδραματίστηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Κιλκίς και, γενικότερα, για την αντιαθλητική συμπεριφορά του.

Η δικηγόρος του Γιώργου Πιλίδη, Ειρήνη Μαρούπα, μίλησε για την υπόθεση στο Mega κάνοντας για σεξουαλικά σκάνδαλα που δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί.

«Ο λόγος τιμωρίας του Γιωρίκα ήταν γιατί το παιδί τόλμησε να βγει να πει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στον χώρο της πάλης», είπε, αρχικά, η δικηγόρος του κ. Πιλίδη.

«Καταρχάς πρέπει να ακούσετε την αλήθεια. Ο λόγος τιμωρίας του Γιωρίκα ήταν γιατί το παιδί τόλμησε να βγει να πει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στον χώρο της πάλης, και χωρίς να έχει επεκταθεί ακόμη στα σεξουαλικά σκάνδαλα. Μετά τις αποκαλύψεις του Γιωρίκα όταν βγήκε από το survivor για τον εκφοβισμό και τις απειλές και τους εκβιασμούς που δέχθηκε στην προ-ολυμπιακή του προετοιμασία από τον κ. Θάνο, και την σωτήρια παρέμβαση του κ. Καπράλου, ξεκίνησε ένα “τσουνάμι” αποκαλύψεων σχετικά με σεξουαλικά σκάνδαλα στον χώρο της ομοσπονδίας της πάλης», πρόσθεσε.

«Η δικαστική ρεπόρτερ Άννα Κανδύλη είχε κάνει αφιέρωμα στην Real News στην οποία αποκάλυπτε ότι παιδάκια, παλαιστές αθλητές, της ομοσπονδίας της πάλης σπρώχνονται προς την μαστροπεία», επισήμανε η κα Μαρούπα.

«Ξεκίνησε, τότε, αυτεπαγγέλτως μια μία έρευνα η Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία ξαφνικά εξαφανίστηκε, χωρίς αποτέλεσμα. Ενώ ως δικηγόρος και των γονιών του κοριτσιού και αλλά και του αγοριού που κατήγγειλε την μαστροπεία, ενδιαφέρομαι και ζητάω από την ολυμπιακή επιτροπή να μου πει σε ποιο στάδιο βρίσκεται αυτή η υπόθεση αφού έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων. Απάντηση δεν υπάρχει πουθενά», συνέχισε η κ. Μαρούπα.

«Παραπέμφθηκαν 80 αθλητές για να δικαστούν και πάνω από 60 ήταν αυτοί που καταδικάστηκαν. Ο κ. Λεωνάκης τον οποίο πρώτη φορά είδαν οι αθλητές στο Κιλκίς και τους ήταν άγνωστος, δεν διοικεί αυτός την Ομοσπονδία. Και ο ίδιος μαζί με τον κ. Μπατσακίδη είπε, παραδέχθηκε στους αθλητές ότι την Ομοσπονδία την διοικεί ο κ. Θάνος, και υποσχέθηκε αποκατάσταση της νομιμότητας. Τίποτα από αυτά δεν συνέβη (…)Είναι ντροπή να καταστρέφουν τον Γιώργο Πιλίδη για να μην αποκαλυφθούν οι βρωμιές τους»,

«Υπήρχε μέλος του Δ.Σ με την σύζυγό του που τον απειλούσαν ότι θα τον καταστρέψουν και ότι θα τον αφήσουν εκτός πάλης από το πρωί εκείνης της ημέρας στο Κιλκίς και η γυναίκα του τον χαστούκισε. Έτσι έφτασε στο σημείο ο Πηλίδης να πει τις δύο βρισιές που έδειξε το βίντεο», τόνισε η κ. Μαρούπα.

πηγή: lifo

now/greece/apokleismos-pilidi-timorithike-epeidi-eipe-tin-alitheia-horis-na-epektathei-sta

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button