Ελλάδα

Απόπειρα βιασμού Νίκαια: Γνώριμος των Αρχών ο «δράκος» – Βίντεο από την προσπάθεια της 20χρονης να γλιτώσει

Γνώριμος των ελληνικών Αρχών ο «δράκος» της Νίκαιας, ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού και άγριο ξυλοδαρμό μιας 20χρονης κοπέλας. Το 2018 είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη για απόπειρα βιασμού κατά μιας γυναίκας και αποφυλακίστηκε από τις φυλακές των Γρεβενών τον Απρίλιο του 2022 ενώ το 2016 είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και η ποινή του τότε είχε ανασταλτικό χαρακτήρα. Ο 28χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον εισαγγελέα Πειραιά χωρίς συνήγορο υπεράσπισης.

Όπως καταγράφεται σε βίντεο-ντοκουμέντο του Star μετά την άγρια επίθεση του «δράκου» στην 20χρονη, η κοπέλα τρομοκρατημένη από τα χτυπήματα του δράστη στο κεφάλι, χτυπά τις πόρτες των σπιτιών στη Νίκαια ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια. Στο βίντεο ακούγεται η κοπέλα να καλεί τους γείτονες να τη σώσουν από τα χέρια του βιαστή και να φωνάζει ότι ο δράστης θα τη σκοτώσει.

«Το κεφάλι μου είναι πρησμένο από τα χτυπήματα του δράστη»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του αδίστακτου Αλβανού όταν προσπάθησε να τη βιάσει στο δρόμο στη Νίκαια το βράδυ του Σαββάτου, περιέγραψε στο protothema.gr η 20χρονη κοπέλα, η οποία σώθηκε, καθώς κατάφερε να παλέψει μαζί του και να του αντισταθεί. Όπως η ίδια λέει, το συμβάν έγινε τρία λεπτά μακριά από το σπίτι της με τον δράστη να τη χτυπά αλύπητα προκειμένου να τη βιάσει.

«Η επίθεση έγινε τρία λεπτά μακριά από το σπίτι μου. Καθόμουν κάτω από ένα μπαλκόνι μέχρι να σταματήσει η βροχή κι αυτός ήταν απέναντί μου κρυμμένος. Τον είδα, είχε πολλές ουλές στο πρόσωπό του, είχαμε κοινούς γνωστούς και γνώριζα κάποια πράγματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Ο τρόπος που με κοιτούσε με έκανε να τρομάξω. Κατάλαβα ποιος ήταν και φοβήθηκα πολύ» λέει στο protothema.gr.

«Όταν ξεκίνησα να φύγω, δεν κατάλαβα πότε ήρθε από πίσω μου, όταν ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι να μου κλείνει το στόμα και τη μύτη κι αρχίσαμε να παλεύουμε πάρα πολύ παρά τον τρόμο που είχα εκείνη τη στιγμή. Μια γυναίκα άκουσε τις φωνές μου, φώναζα “βοήθεια” όσο αυτός με χτυπούσε στο κεφάλι. Θυμάμαι όταν σταμάτησε να με χτυπάει, έτρεχα από πίσω του για να τον προλάβω παρά τα χτυπήματα που είχα στο πρόσωπό μου. Το κεφάλι μου είναι πρησμένο, το μάτι μου, το φρύδι μου είναι όλα πρησμένα», συνεχίζει.

Η σύλληψη του 40χρονου πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (6/11) μετά την επίθεση που δέχθηκε η 20χρονη στην οδό Μυστρά ενώ επέστρεφε από διασκέδαση.

Σύμφωνα με πλήροφορίες ο Αλβανός δράστης πλησίασε την 20χρονη και αποπειράθηκε να την βιάσει αλλά η κοπέλα αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο συλληφθείς να την χτυπήσει πολύ άσχημα. Μετά την επίθεση που δέχθηκε, η 20χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 40χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό καθώς εξέτιε ποινή για σεξουαλικά αδικήματα. Σημειώνεται ότι πριν τη σύλληψη του Αλβανού είχαν προηγηθεί άλλες δύο καταγγελίες γυναικών για απόπειρα βιασμού στην ίδια περιοχή.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ενημέρωσαν τις δύο γυναίκες που υπέβαλαν τις καταγγελίες, τους έδειξαν τον40χρονο αλλά καμία από τις δύο δεν τον αναγνώρισε μετά βεβαιότητας.

πηγή: creta24

apopeira-viasmoy-nikaia-gnorimos-ton-archon-o-drakos-vinteo-tin-prospatheia-tis-20chronis-na-glitosei/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button